icon

Môžem dávať 7 mesačnému bábätku ochutený jogurt?

zuzuk22
26. júl 2014

Ak áno aky ? Zatial papame len cisty biely dakujem

lucy125
26. júl 2014

Ja som ti už pisala na hlavne forum ,ja som od 8.mes. dávala ochutene Banovecky,Tami,Zvolensky a od 11.mes. tvarohove ako Pribináčik,Termix a spol.

lenkalienkam
26. júl 2014

ked mu chutí biely tak nemeň alebo daj domáci džem , vanilkový cukor , granko a máš ochutené :o)

stanulienkat
26. júl 2014

Pockaj s tymi ochutenymi humusmi aspon este tri mesiace.

diusik
26. júl 2014

@zuzuk22 ja by som tiez nemenila.co by som zato dala,keby mne zjedli biely jogurt.este sa naje sladkeho az az

andrejta
26. júl 2014

@zuzuk22 ty si matka a ty vieš, čo prospieva tvojmu bábu. ja mám ročné šidlo a som šťastná, že nemá problém zblajznúť 200 g bieleho jogurtu na posedenie a ešte mu to aj chutí 😀

mamulienka30
26. júl 2014

Ochutit mozes, ale cistym ovocim. Ale ak ti papap biely, vobec by som to neriesila. A 7 mesiacov je na jogurt este tak ci tak dost skoro, mal by sa zavadzat medzi 8-9 mesiacom. A to nie som tabulkova, ale tie bielkoviny v tejto forme deti dost tazko travia, kefirovy jogurt by stravili omnoho lepsie..

meindzi2
26. júl 2014

samozrejme, ze babatku mozes dat cokolvek, co uznas za vhodne, ale ci je to dobre a zdrave i pre babatko, je otazne 🙂 suhlasim s mamulienka30, ze i na biely jogurt je este skoro 🙂

david93
26. júl 2014

do roka určite nie, prečítaj si zloženie koľko je tam ochucovadiel a farbív, stabilizátorov, želatíny... má na to ešte kopec času

evittam
26. júl 2014

@zuzuk22 Ahojky, ja mám tiež 7mesačnú dcérku a dávala som jej zvolenský, ale ju z neho prehnalo, tak som skúsila ovčí a strašne jej chutí a všetko je ok - vrelo odporúčam, je síce dosť drahý, ale čo by sme neurobili pre tie naše zlatíčka. 😀

simca06022011
26. júl 2014

Ja som malej davala ale az neskor - 10m, miesala smotanovy biely (naj nam vyhovoval banovecky) s ovocim, vacsinou bananon.. to zjedla ako nic. Ochutene som nedavala... na co. Ale su ludia co v pohode davaju, aj pribinacika od pol roka 🙂)) A potom nam celu vecnost jedla ovcie/kozie, tie jej velmi chutili, ale ja to nemozem ani citit :P

marionmarion
26. júl 2014

nedavala by som babatku jogurt vobec, ani neosladeny...je na to priskoro...

drobcek26l
26. júl 2014

Ja by som asi nedala. Dávala som malému od siedmeho mesiaca jogurt, ale len biely a bola som veľmi šťastná, že s ním nikdy nemal problémy. Vždy mi ho na posedenie zjedol. no a potom som si povedala, že keď mu ten biely jogurt tak chutí, načo mu budem kupovať ochutené sladké, keď má toto zdravšie. A tak som mu ochutené jogurty začala dávať až po roku, aj§ to len kvôli spestreniu stravy. Ale do roka som bola pyšná na to, že maličký pekne papá jogurt aj keď je čistý 🙂

iwet7
26. júl 2014

ja som davala, ale len preto, ze mne cisty nikdy nezjedol. ak by papal cisty nedavala by som v tomto veku, resp. nechala by som ho na cistom jugerte pokial by ho akceptoval. ale zial....ty mas stastie, ze ti dietatko papa aj neochuteny, tak to zatial nemen.