icon

Môžem prekrmiť bábo?

smejka033
15. sep 2016

Zdravim vsetky maminky. Chcela by som sa opytat,kolko davate papat vasim drobcom? Moj maly ma 4,5 mesiaca. Papal celkom fajn,ale nikdy to nebolo bez vrackania. Nebol to podla mna reflux,ale asi prejedenie. Lebo ked sa vygrckal,nebol podrazdeny,neplakal,len to proste dostal von a fungoval dalej. Asi od 3 mesiaca som mu davala 150 ml,papal celkom fajn. No asi od 4 mesiaca,co som si myslela,ze spapa este viac,tak nie. Ked vsetko spapal ,strasne zacal grckat. Niekedy aj hodinu,dve po papani. Stiahla som mu davku na 120 ml a vyzera,ze je spokojnejsi a nevracia tak vela ako predtym,uz je to skor ojedinele. Stretli ste sa s tym,ze drobcom akoby prestalo chutit a spal menej ako predtym???
Dakujem za kazdu radu ☺

sibalka21
15. sep 2016

@smejka033 samozrejme ze babo mozes prejest.... Davaj mu menej a bude vsetko ok

dorotka202
15. sep 2016

My sme mali reflux a mala vobec nebola podrazdena ked grcala.cela sa ogrcala a smiala sa pri tom.takze ked vracia moze to byt reflux.podla toho co pises ma priznaky refluxu.dobra sprava je ze z toho vyrastie a ak dobre pribera tak to netreba riesit.ak davas umele mlieko tak mozno skusit zmenit.to ze menej je a aj spi je normalne.babatka maju rozne obdobia ktore ako pridu tak aj odidu.a skoro polrocne babatko uz nebude spat tolko kolko mesacne.to je predsa jasne.

fantasy21
15. sep 2016