Od akého veku ste začali dávať dieťaťu tuhú stravu?
Piškóty,chrumky, kôrky a podobne.
no my mame 11 a ani jeden zub ale zbasti vsetko co nezbasti jeho, t.j. papame takmer vsetko na jeho vek co nepohryzje rozpusti slinkami 😀
Hned, ked javil zaujem o jedlo, myslim, ze mal okolo 5 mes., kusky jablka, zeleniny, chlebika, ale vtedy to este len tak zuzlal. Inak od zaciatku prikrmovania - v 6 mesiacoch - papa kusy jablka, chlebik, chrumky, a v pohode. Postupne mu to ide coraz lepsie. Piskoty nedavam, lebo su sladene. Ale ked si vyzobre, dostane aj z takeho, napr. z vianocky. teraz odmieta kasickove prikrmy, lebo mu idu zuby, tak sme len na tychto chrumkacich potravinach a mojom mlieku.
od prvých dvoch zúbkov :D 8 mes. a už schaluje všetko čo pred nou neutečie :D a ma 11mes. okrem čokolady lebo je potom ako muchotrávka
5.5 mesiaca, ryzova kasa, jablko, hruska, banan, marhula, zeleninky (tekvica, hrasok, zemiak,mrkva) .....neskor masko (kura, ryba, telacina...). Korka od chlebika na zuvanie tak 7-8 mes. Ja som piskoty a chrumky odmietla davat, aj ked ma doktorka tlacila. Ziadna vyzivova hodnota, podla mna.

Odkedy jej išiel prvý zubok.u nás tak od 6teho mesiaca.ale prvé príkrmy už od 5teho.