icon

Podarilo sa Vám upraviť chuť do jedla?

zun
20. aug 2018

Maminky trápi ma môj trojročný synček. Má iba 12,5 kila. Papá máličko a iba svoje veci. Ste tu niektorá, ktorá to nejako zvrátila? Nečakám ľahké zazraky, skôr reálnu nádej. Ďakujem.

evittam
20. aug 2018

@zun Treba jedlo aj dochutit nie sa drzat hesla,ze napr. soľ je "smrt".😉

galioska
20. aug 2018

@zun nezvratila, dcera ma 15 a furt je len to co lubi, chvala bohu mozem napisat ze niesu to hambace ani hranolky ... bola drobna chuducka a uz je z nej kus zeny💋, krv jej brali ma ukazkovu, nic jej nechyba😁👌🏻😉

deti95060810
20. aug 2018

prosím ťa....moje dieťa jedlo iba mixovanú stravu...5rokov...už mi povedali, že nikdy nebude jesť ako normálny človek.... Prišla nová lekárka do Mt, dala mi lieky a dcéra začala pekne potravu žuť... Odvtedy pribrala pekných pár kg...V nemocnici - kde sme chodili každých 6 mesiacov -vážili dcéru- nechápali .... už nás aj vyradili z evidencie...
Teraz máme iný problém -udržať váhu v norme...

zun
autor
20. aug 2018

@deti95060810 ďakujem za reakciu aké lieky aj sa môžem opýtať?

staniica
20. aug 2018

Pripnem sa, ak sa smiem. Ja so svojim synom idem zajtra na odber, 11kg a 2,4r. Do 2r. kojeny a tiez slaby jedak, teraz sa to sice zlepsilo, no sama som zvedava ako to bude pokracovat a co ukazu vysledky. Energie ma vsak na rozdavanie, cez den nespi a chory nebol, pokial neratam pardnovu nadchu...