icon

Poraďte detskú stoličku na jedenie s prateľným poťahom

grundia
29. apr 2013

Maminky,potrebujem poradit kde zozeniem nejaku stolicku pre dcerku s pratelnym potahom.Najlepšie nejaku multifunkcnu,tak do 100eur,viac za nu dat nechcem.
Tie s umyvatelnym potahom sa mi nepacia,aj kvoli tomu,ze sa cez leto v nej poti a hlavne,ze sa potah trha.
Dufam,ze nieco poradite,dakujeem😉

grundia
autor
30. apr 2013

@mimik79 A mate s nou nejake skusenosti alebo niekoho takeho poznate?lebo nic o nej neviem,ziaden popis k nej nieje.

mimik79
30. apr 2013

ma klasicke funkcie ako je polohovanie opierky chrbatika, vyskove nastavenie stoličky, odnimatelny pultik, vyzera dobre, nie je az taka obrovitanska, teraz som na materskej ale inak pracujem v predajni konkretne kde mame aj kojenecky sortiment vyse 6 rokov som tam takze mam preskumane rozne znacky🙂

grundia
autor
30. apr 2013

A s touto nahodou skusenosti nemate,stretli ste sa s nou? http://www.babynabytek.sk/detska-jedalenska-sto...

maca_p
30. apr 2013

@grundia sice som si precitala, ze tu ikea stolicku nechces, ale moj nazor na nu je len v seprlativoch. pouzivam ju uz pri druhom dietati, navlek na nu mi spichla svokra z flisoviny. je nenormalne prakticka, ked ideme niekomu na veceru tak ju normalne berieme so sebou (autom), aby sme furt nelietali za dietatom niekde po byte, lebo sak deti miluju nove prostredie a vselijake porcelanove vychytavky, ktore maju u navstevy presne v dosahu 😀 .
co sa tyka bezpecnosti, ani raz nedoslo k necakanej udalosti - k padu alebo k comusi takemu. teraz moj dvojrocak uz sam do nej vlezie aj vylezie sam, ked ide jest a ma ju pri gauci, alebo si ju tam sam odsunie.
a cena je priam vynikajuca a nie je to hebedo, ktoreho sa bude neskor problem zbavit, alebo ju predat za par supov. takto ju darujem do nejakej restiky, MC alebo len tak niekomu...
pre starsie uz samo sediace dieta mame tiez ikea urban v zelenej farbe a ta je tiez suprova.

purina12345
1. máj 2013

@grundia už si sa rozhodla? ja ju idem asi objednať len sa ešte rozhodujem medzi červeným a zeleným prevedením

sissi4
1. máj 2013

Ahoje; mate niektora skusenost s touto stolickou? http://www.maderna.sk/katalog/product/18549/
Viete mi poradit, ci je lepsia zabrana (vystupok) priamo na stolicke alebo ak je upevnena na tacke? Je na to potrebne prihliadat?
Vopred dakujem za nazory 🙂

sissi4
1. máj 2013

@lejlla ahoj. Ako si spokojna so stolickou Dema? Ma tiez vo vybave nejaku vnutornu vlozku? potah sa netrha? Zaujimala by ma tiez manipulacia s nou. Dik 🙂

sissi4
1. máj 2013

@purina12345
@grundia Baby, ktore stolicky ste si nakoniec vybrali a ako ste s nimi spokojne? Tiez pozeram podobne stolicky ako ste uvadzali linky. Uz som bola skoro rozhodnuta ale opat som sa zneistila a som v tom istom kole 😒 Dik za odpovede 🙂

lejlla
1. máj 2013

@sissi4 ja som s nou nadmieru spokojna.nie nema ziadnu vnutornu vlozku.ona je cela latkova.potah sa urcite trhat nebude je velmi pevny a zaroven super prijemny na dotyk...je spratna,da sa vyskovo polohovat aj ma tusim tri polohychrbatika a zda sa mi taka skladnejsia ked porovnam so segrinou jane 🙂

sissi4
1. máj 2013

@lejlla super 🙂 a da sa prisunut aj k stolu keby chcelo babo jest s dospelakmi, je tam taka moznost nastavenia? Tiez by ma zaujimal Tvoj nazor, ci je lepsie zvazovat nad stolickou, kt. ma ten vystupok pevne dany na stolicke alebo taka, kt. ho ma na tacke upevneny (v tomto pripade je to na stolicke)? A este nech ta vyspovedam 🙂 Da sa dobre polohovat aj pre dieta, ktore este nesedi? Nie je tvrda pre take babatko, ak tam nie je ta vlozka? Dikes kresne za odpoved 🙂

lejlla
1. máj 2013

@sissi4 ano sa dat ku stolu v pohode.vies co na tejto stolicke ak myslis tu poistku taku aby sa dieta nezosmykavalo to nebolo vobec.boli tam len bezpec.pasy ale mne tam manzel nasroboval z tej po starsom syncekovi.
Vobec to netlaci a myslim ze je velmi pohodlna aj pre mensie deticky.polohuje sa super lahucko a na bokoch ma take makucke akoby vyvysene aby dietatku nepadala hlavka do stran.
ak sa mi bude dat pridam foto.idem odfotit 🙂

sissi4
1. máj 2013

@lejlla ano, tu poistku som mala na mysli. Lebo na obrazku to je, tak preto sa pytam. Aj ten pultik sa da dat blizko k dietatku?

lejlla
1. máj 2013

@sissi4 jasne da sa posuvat aj pultik.stolicka je momentalne nevyprata a drobec intenzivne papa sam tak nestiham...ja som tam tu poistku nemala.to su tie tri polohy chrbatika...

sissi4
1. máj 2013

@lejlla jeeej, dakujem za foto. Ja pozeram teraz tuto https://www.modrykonik.sk/shopy/detske-jedalens... je trocha odlisna, ale tak princip bude asi ten isty

sissi4
1. máj 2013

@lejlla tak som ostala pri tejto a este porovnavam s http://www.perinbaba.sk/detska-multifunkcna-sto... Co myslis?

sissi4
1. máj 2013

@lejlla este ma napadlo, tym pranim sa nestraca farebnost alebo kvalita toho potahu?

lejlla
1. máj 2013

@sissi4 keby bolo na mne rozhodnem sa pre tuto...je super.vies co prala som ju parkrat ale na kvalite urcite nie a farba to ani nevidno,lebo ona je bledomodra tak to tak nejak neukaze ako na tmavom 🙂

sissi4
1. máj 2013

@lejlla Dakujem krasne za info 🙂 asi sa na to vyspim a tak sa rozhodnem 🙂

grundia
autor
2. máj 2013

@purina12345 teraz,ktorú mas na mysli?

purina12345
2. máj 2013

@grundia link nad tebou

purina12345
2. máj 2013

@grundia je to vlastne ten istý model ako tá červená len v zelenej farbe

mamainprogress
2. máj 2013

my mame toto je uzasna, nezabera miesto, perie sa, dieta stoluje s nami
http://www.brendon.sk/Products/Details/37810

grundia
autor
2. máj 2013

@purina12345 aha,necitala som vsetky komentáre

sissi4
2. máj 2013

@lejlla Ahoj, chcela by som sa este opytat, ci je na tejto stolicke moznost odlozenia pulika - ma nejake uchytky na sebe? A tiez skladnost - zlozenie takejto stolicky (zabera vela miesta?). Dik krasne 🙂

lejlla
2. máj 2013

@sissi4 ahoj...ano da sa odobrat ten pultik,potom tam zostanu len akoby opierky na rucky...a mne sa zda ze nezaberie vela miesta.ked porovnam co som mala pri prvom syncekovi Baby point a so segrinou Jane tak sa mi zda skladnejsia.chces foto?

sissi4
2. máj 2013

@lejlla bola by si taka dobra, volala som aj do predajne ale nemaju s nou skusenost. No a da sa upnut ten pultik potom na tu stolicku ako to ma vacsina v zadnej casti?

lejlla
2. máj 2013

@sissi4 to myslim ze neda ☹ .idem prefarbit segre hlavu a odfotim ti to...

grundia
autor
2. máj 2013

@purina12345 Este sme sa nerozhodli.Vcera sme boli v Za,mm sa tam jedna zapacila,tak uvidim ako sa nakoniec dohodneme.Ale ta je s umyvatelnym potahom:-\

lejlla
2. máj 2013

@sissi4 tak pridavam foto 🙂