icon

Poraďte multifunkčný mixér

sonickaopicka
15. nov 2013

prosim vas poradte nejaky mixerik na prikrmy, vy co prikrmujete uz najlepsie viete ktory je dobry
dakujem 🙂

elienka
15. nov 2013

@sonickaopicka ja som mixovala až raz - stačil mi na to ponorný tyčový mixér. Dcéra mixované odmietala, mala radšej popučené vydličkou. Kamoška používala taký ten malý mixér na bilinky z lidla, za cca 10 e a nevie si to vynachváliť. a ešte tu často kupujú avent alebo beaba mixér na príkrmy, najpr to uparí a potom sa to hneď rozmixuje, ale cena cca 100 e (myslím že dosť, na to, že je to na tak krátke obdobie).
až budem mať druhé a nebodaj bude chcieť len najemno mixované, tak si vystačím s tyčovým mixérom - ľahká údržba, len opláchneš a je čistý.

maslenka47
15. nov 2013

Na prikrmy ti staci obycany neznackovy mixer za 15eur. Aj tak ta to nebude bavit a radsej jedlo roztlacis vydlickou, ako puse @elienka. Navyse, niektore jedla su v mixovanej podobe vyslovene nechute, necudujem sa, ze to decka nechcu jest.

barborieta
15. nov 2013

ja som len pred pár dňami začala prikrmovať a vyzer to tak, že mixér už aj odložím...pomixované mi to odmieta a keď je to popučené, tak sa mu to naozaj páči a pekne papá...Ale aj tak je to "sranda"nie? Že pomixované nie a pretlačené bez problémov...kto vie, prečo je to tak? :D

ichbinich
15. nov 2013

Suhlasim s ostatnymi, najmultifunkcnejsi je obycajny tycovy ponorny mixer. Mozes mixovat aj "dospelacke" kremove polievky, majoneza je raz-dva hotova,... Len neskusaj spravit zemiakove pyre 😉 😅 Teda ak tou hmotou potom nechces tmelit okna 😝 😀

A moja dcera je tiez nemixovane. Ked jej dam akoze babatkovsku pomixovanu stravu, tak sa tvari, ako keby som ju chcela otravit. Najradsej kusky do ruky, alebo z MOJHO taniera MOJE jedlo a MOJIM priborom 😀 Jedine babatkovske, co zje, su mliecne kase, do ktorych jej zvycajne este pridam ovocie.

sonickaopicka
autor
15. nov 2013

ja mam zatial u svokry Mixsy od zepteru a aj obyvajny tycovy aj s tou nadobkou ale ten kym poskladam ta ma ide porazit a 4 casti skladat, no daco sikovne som hladala, mixsy je fajn zatial ale ked sa odstahujeme nebudem mat ani jeden 🙂