icon

Prikrmovanie trojtýždňovej dcérky

volkswagen
25. apr 2014

Ahojte maminy🙂ja by som sa chcela opytat ci niektora prikrmuje sunarom...nas zacali v porodnici prikrmovat bebou,ale chceli by sme prejst na sunar.chcem sa opytat ci mi viete poradit ci je to vhodne alebo ci mate neake podobne skusenosti...dakujem

luba28
25. apr 2014

@volkswagen ja som prikrmovala a nakoniec aj krmila nutrilonom,....mozes zmenit mlieko,preco nie??,....

dobromila1111
25. apr 2014

Kludne zmen mliecko,v nemocniciach vacsinou davaju Bebu alebo Nutrilon🙂

janinka84
25. apr 2014

Ahoj, mozes prejst na Sunar, ak ti Beba nevyhovuje. Ale bolo by dobre prejst postupne, jeden den dat do kazdeho mliecka trochu sunaru. Napr. ak robis 3 odmerky, tak jeden den davaj do kazdeho mlieka 2,5 Beby a 0,5 Sunaru a kazdy den zvysujes pomer. Postupne sa dostanes na cisty Sunar, chutovo si babatko postupne zvyka a ani to nebude sok pre travenie. Nam vyhovovala Beba, ale ja som aj kojila a popritom dokrmovala, lebo bolo malo mliecka.

27aduska
25. apr 2014

Podla mna beba je dobra, mi papame beba ha2, v nemocnici nam davali nutrilon ten ani potom malinkej nechutil,, hovori sa ze sunar je tiez dobre alebo teda "bolo" uz to neni to mliecko co kedysi, vyskusaj😉) ako kazda sama zbadas ktore vam bude najviac pasovat.;)

eri150
25. apr 2014

@volkswagen V pohode, sunar je dobry, tradicna a osvedcena znacka podla mna. Ja mam 2 dcery, prvej som zacala davat na vecer sunar v 6.mesiacoch, ale kojila som do 9. Sunar ju viac zasytil a v noci spala. Druha ma teraz 3mesiace. Zo zaciatku som mala problemy s kojenim, tak som ju prikrmovala tiez sunarom, ale uz len kojim. A ked dokojim, urcite prejdem znovu na Sunar 🙂

luckadominika
25. apr 2014

ja som na začiatku dokrkmovala nutrilonom ale malej nesadol... mysleli sme si že má reflux a bolo to mliekom... postupne sme prešli na sunar a super.... 🙂

slnecnica175
28. apr 2014

nam davali v porodnici sunar, potom sme skusili ine a teda mozem povedat, nikdy viac. malej vobec nechutili. nastastie sme sa dozvedeli o humane, je to nemecka a teda ozaj kvalitna znacka, da sa kupit hocikde v lekarni, aj niekde drogerii, pripadne na nete. s humanou sme maximalne spokojni, malej chuti, negcka, brusko neboli lebo ma prebiotika,..ozaj odporucam vyskusat, maju aj rozne rady podla veku, fakt sa oplati. 🙂

amelya
19. máj 2014

my takisto davame humanu a som velmi spokojna, mozem tiez odporucit, ziadne tazkosti s bruskom, bolestami alebo kolikou. pomaly uz prejdeme na juniorku humanu, tak potom mozem dat spatnu info 🙂