Tipy na ľahkú večeru pre 13-mesačné dieťa
Ahojte maminy, chcem Vás poprosiť o tipy čo pripraviť ako druhú večeru pre 13 mesačné dieťa. Dcérka je veľký jedák, nie je ale vôbec tučná a veľmi si obľubila chrumky. Skúsila som jej ich dať pred pár mesiacmi na podporu hryzenia, no dosť si na ne zvyká, tak to chcem obmedziť. Cez deň má minimálne 2 druhy ovocia, tak na druhú večeru jej to už nechcem dávať. Rozmýšľam na nieakou kombináciou zeleniny, ktorú môže hrýzť, no ktorá na noc nenafukuje kým pôjde spinkať.
Ďakujem.
na veceru som v takom veku davala bud kase alebo mlieko.
@anonym_ff214a No ja dávam tiež buď kašu alebo cestoviny, no a tesne pred spaním ešte mlieko. Avšak potrebovala by som poradiť ešte niečo medzi tým, lebo jej to nestačí🙃
@anonym_ff214a No ja dávam tiež buď kašu alebo cestoviny, no a tesne pred spaním ešte mlieko. Avšak potrebovala by som poradiť ešte niečo medzi tým, lebo jej to nestačí🙃
@janie7 medzi cim? Vecera cestoviny potom mlieko a este 1 veceru? Ak to nestaci ma malo jedla cez den.
Prepac, ale večeru a druha večera je mlieko...a dosť...nic ďalšie...je to dieta, nie slon...načo jej na noc toľko zaťažujes zaludok
ak chceš niečo do ruky tak varená mrkva , zemiak , petržlen
proste čo má zavedené
syn lubil pěcenú tekvicu a cuketu
ryžové guličky
placky zeleninové
@janie7 ja dávam to, čo mal na obed, alebo vločky a ovocie, jogurt a banan, praženica a chlebík. Občas kašu. Mne by bol len zo zeleniny teda hladný.
@janie7 takže olovrant? Dávam chlebík s lucinou a paradajky - hrášok teraz hrozne ľúbi, alebo lievance banánové, banán a vločky - mne ale malý vstáva o šiestej, niekedy pol šiestej a teda celý deň je v pohybe 🤦 Má 86cm, 10.7kg - takže úplne v norme.

na veceru som v takom veku davala bud kase alebo mlieko.