TrippTrapp stolička
Maminky ake su vase nazory na tuto stolicku? Tie ktore mate ako stare deti v nej stoluju?Dnes som ju obzerala , cena je vysoka tak ci to stoji za to. Na bazare nič... 😒
keby mal pol roka nevaham ani sekundu. len moj ma 3 a pol , a vzdy nad nou rozmyslam ked ho vidim ako obeduje za stolom . ale mozno len vymyslam a staci mu tam strcit vankus😂😂😂
My ju mame - pouzivam ju od 6 tyzdnov s novorodeneckou vlozkou. Potom sme dali plastove a bola z toho detska stolicka. Je to drahe - kupovali sme ju aj s celym harapadim este v tehotenstve. 🙂 Ale je prefektna, pouzivali sme ju cez tri roky pri dcere a potom do nej isiel syn. Pouzivali by sme ju aj dlhsie, len sme nechceli kupovat novu. Dieta sedi normalne s nami za stolom, tanier ma na stole, takze nie je zabarikadovane v nejakej plastovej stolicke mimo rodiny. A nezabera tolko miesta a nam sedi aj farebne do kuchyne. 😀
@barbora59 Syn ju ma od cca 9 mesiacov, teraz ma viac ako 4 roky a stale ju pouzivame. Kupili sme ju aj druhemu babatku. Nevyhoda je ta, ze ak je dieta pri stole, moze stiahnut obrus na zem ... A bez pultika moze byt zase jedlo po stole. Zavisi od toho, ci chces dieta izolovat v umelohmotnej stolicke s pultikom alebo pripustis spinavy stol od jedla. Popruhy sme nemali, syn pekne sedaval. Mala ma 13 mesiacov a neustale z nej vylieza (no ona vylieza odvsadial). Napriek tomu by som inu nekupovala.
@barbora59
Tmavohnedu 😉
My mame jednu zdedenu TrippTrapp, ma takmer 15 rokov, trochu na nej vidno jej vek, ale inak plne funkcna. Pre dceru sme tiez kupili TrippTrapp. Mala som stastie na akciu a este aj zlavovy kupon, tak som za novu dala 130€.
Velka vyhoda je, ze ju prisunies normalne ku stolu a nezavadza ti uprostred izby.
Takisto dieta normalne sedi spolu s osotanou rodinou pri stole. A ako pisala aj @bubelko, udrzi aj dospeleho 🙂
Nastavitelna vyska ako plochy sedacej aj podlozky na nohy znamena, ze sa da pouzivat fakt velmi dlho.
Ahojte ak by mal niekto na predaj stokke stolicku alebo aspon baby set s tackou na jedenie ozvite sa.

Môj v nej sedí cca od 6 mesiaca a nevieme si ju vynachváliť. Je úplne super. Mne osobne sa nepáčia tie velľké a mohutné umelohmotné stoličky. V tejto sedí s nami pri stole. Je drahá, ale kúpu určite neoľutujete.