icon

19 mesačný syn nemá zúbky. Máte podobnú skúsenosť?

moni777
14. apr 2015

kazdy hovori ze je to normalne a ze zuby urcite bude mat, kazdy den cakame a nic ani jeden zubok este nema,uz sme skusali asi vsetko co pomaha pri prerezavani nic nepomohlo. dufam ze v tomto nie som jedina.dakujem za vase odpovede

sense
14. apr 2015

A skusala si zo uz riesit s lekarom ci uz detskym al. Zubarom?

melalex
14. apr 2015

Ty kokso tak s tym som sa teda nestretla.

slavka1307
14. apr 2015

Wau. Sestra má 7 mesačného a teraz má prvý zub a už boli nervózny ! Určite by som to riešila s lekárom !

lucy125
14. apr 2015

Fuha by som to asi tiež riešila s lekarom,naš mal prví zub v 7mes. aj 1týždni,a všetky zubky mal v 2r aj 5mes.

enya00
14. apr 2015

moja suseda ma maleho a ten tiez dlho nemal zuby...tusim rok a pol mal ked mu vysiel prvy,bola s nim aj u zubarky a ta vravela,ze je to ok

77mirinka77
14. apr 2015

Nam prvy zub vysiel v 13stich meciacoch a teraz mame 15mes.a 5zubov.Neboj ja si myslim ze mu vyndu vsetky na raz 😉

bocianka123
14. apr 2015

môjmu synovi vyšli neskoro zuby, cca vo veku tvojho syna.. teda prvý zub v 13 mes. a dalšie až ked mal vek cca rok a pol až dva... a zubárka stále tvrdila, že založené ich má a tak aj bolo. zuby budú...

fcchelsea
15. apr 2015

ak má velké bolesti tak sa poradťe s lekárkovkou moja dcéra takisto najprv nemala zuby potom jej vyšiel jeden po druhom nerobila by som si z toho zbytočné stresy mám pomali 34 rokov a doteraz mám mliečne stoličky mojej sestre naopoak očné zuby narástli tri krát človek nikdy nevie aby som nezabudla dcére začali íst zuby ked mala skoro rok a pol nemala ani teploty len bola trochu nervozna každopádne ak sa vám to nezdá tak radšej to riešte u lekárky

andreanova
3. máj 2015

vraj aj ja som mala prvy zub až v dvoch rokoch, moj 1. syn mal prvy zub v 14. mesiacoch, no a mojmu 2.synovi sa tlaci 5 zubkov naraz par dni pred 4 mesiacmi...je už vidieť a su prerezane biele hrany zubkov...no, zuby sa nasilu ťahať nedajú...

martina1993210
15. júl 2015

Zdravim. Mojmu malemu išli prve dva zubky dolne v 8 mesiaci. V 10 mesiaci mu išle horne naraz 4 zubky. Teraz ma 1 rok a try tyzdne a ma iba 6 zubov. No v poslednej dobe je dosť nervozny ani jesť nechce a neviem či to je s toho že mu pojdu dalšie zuby alebo iba trucuje. 😒

lucindamax
31. okt 2015

Tak sa pripajame, nam prvy zub vysiel v 17 mesiacoch, tiez som to konzultovala s doktorkou. Lebo uz vsetky deti okolo maly usta plne zubkov, aj omnoho mladsie. Vraj je to v pohode, ziadna paniku. Teraz mame 25 mes. a stale len 5 zubov, 3 hore a dva dole, ale uz to vyzera ako zuby, nie len take mini vycnelky. Kazdym dnom cakam na tie dalsie a furt nic, ale vraj nam narastu kvalitne a zdrave zuby. Tak teda dufam, ked uz tak dlho cakame. Este mam otazku ak mozem mony777 papate normalne? Lebo ja sa stale vyhovaram, ze neje normalne jedlo lebo to nema ako pohryzt.

lulili10
23. nov 2015

Ahojte,moja dcera má 14 mesiacov a žiaden zub.Lekár povedal,že počkáme do 15 mesiacov a potom nás posiela na röntgen.Som z toho nervózna,keby aspon jeden vyšiel ☹