icon

7 ročnému vypadávajú zuby

lolobriadok
1. jún 2021

Ahojte maminky.V skratke vám napíšem.Mám dvoch synov prvý má 12 rokov narodený týždeň po termíne a druhý syn má 7rokov za mesiac a narodený 35-tomtýždni.Tomu mladšiemu vypadávajú zuby častejšie ako staršiemu,tomu nejdú voláko von.Len pár ich má.Neviete čím to môže byť?Či aj tím že sú rozdielne narodený?Máte skúsenosti?Ďakujem za info

Strana
z2
betulinka1
3. jún 2021

@dzina007 tak to nie je zlé na tie nové stoličky čo mu vyšli. Ďakujem za typ. Zistím u zubárky a ak to naša nerobí, tak musím pohľadať.

dzina007
3. jún 2021

@zazvorka87 aj nasi maju tak zuby dokrivene lebo nemaju miesto.. uz setrim nas strojceky

dzina007
3. jún 2021

@betulinka1 skuste. ono jeden zub stoji tusim 15e ale malo by sa to dat preplatit v dovere ak ste nahodou u nich ako zubne osetrenie. neboli to a trva to cele par minutiek

necesita
1. júl 2021

@lolobriadok dcera ma 8 rokov a uz len posledne 3 mliecne zuby.zacali jej vypadavat uz v styroch rokoch.mliecne mala ako z reklamy a trvale v hroznom stave,totalne pokrivene.nas zubar,ze to netreba riesit kym jej vsetky nevypadnu.ja som si dala robit strojcek a tak som ju zobrala na konzultaciu k ceustnej ortopedicke a bola zhrozena,ze to uz sme davno mali riesit.do mesiaca mala nasadeny strojcek.chyba bola,ze jej skoro zacali vyoadavat mliecne a nestihol sa robit priestor na trvale.s opg snimku zistili,ze trvale zuby ma nevyrastene,lebo nemaju miesto,tak teraz strojcekom otvaraju priestor pre trvale zuby,ktore nevysli

Strana
z2