7 ročnému vypadávajú zuby
Ahojte maminky.V skratke vám napíšem.Mám dvoch synov prvý má 12 rokov narodený týždeň po termíne a druhý syn má 7rokov za mesiac a narodený 35-tomtýždni.Tomu mladšiemu vypadávajú zuby častejšie ako staršiemu,tomu nejdú voláko von.Len pár ich má.Neviete čím to môže byť?Či aj tím že sú rozdielne narodený?Máte skúsenosti?Ďakujem za info
@zazvorka87 aj nasi maju tak zuby dokrivene lebo nemaju miesto.. uz setrim nas strojceky
@betulinka1 skuste. ono jeden zub stoji tusim 15e ale malo by sa to dat preplatit v dovere ak ste nahodou u nich ako zubne osetrenie. neboli to a trva to cele par minutiek
@lolobriadok dcera ma 8 rokov a uz len posledne 3 mliecne zuby.zacali jej vypadavat uz v styroch rokoch.mliecne mala ako z reklamy a trvale v hroznom stave,totalne pokrivene.nas zubar,ze to netreba riesit kym jej vsetky nevypadnu.ja som si dala robit strojcek a tak som ju zobrala na konzultaciu k ceustnej ortopedicke a bola zhrozena,ze to uz sme davno mali riesit.do mesiaca mala nasadeny strojcek.chyba bola,ze jej skoro zacali vyoadavat mliecne a nestihol sa robit priestor na trvale.s opg snimku zistili,ze trvale zuby ma nevyrastene,lebo nemaju miesto,tak teraz strojcekom otvaraju priestor pre trvale zuby,ktore nevysli

@dzina007 tak to nie je zlé na tie nové stoličky čo mu vyšli. Ďakujem za typ. Zistím u zubárky a ak to naša nerobí, tak musím pohľadať.