icon

Ako dlho môžu trvať teploty zo zúbkov?

lucida
1. dec 2010

Mamicky mala ma uz 3 dni zvysenu teplotu od 37 do 38,2 ,ale okrem toho nic ine nema a vidim ze ju trapia stolicky,treba ist s tym doktorke,alebo dokedy mam cakat?A moze ist so zvysenou teplotou von?
Poradte,dakujem!

Strana
z2
3petka
1. mar 2017

@surviver no veru ze sposobuje. U nas pri kazdom jednom zube teplota ale cca len 24 hod. Sem tam vyskocila aj nad 39. K tomu sa pridruzili sople. Akonahle sa zuby prerezali, sople sa stopli uz to len dobehlo a dieta zdrave ako repa.

andreamamka
9. jún 2017

baby mala ma 7mesiacov...4rty den mi teplotuje najme na noc ..mava od 38-39,3max... davam jej capik a to proti fibrilnym krcom do cajika polku tabletky ... co dalej ? ako mali vase deticky teploty ? bolo to aj na viac dni ?? :(

migiuvadlo
21. jún 2017

Aj my sme mali 38,5 v noci a na druhy deň kúsok zuba vonku. Konečne prvý v 9 mes

kristy8
20. júl 2017

@surviver moj syn mal teplotu pri kazdom jednom zube a vzdy viac ako 39 vzdy trvala tak tri dni a ked sa zub prerezal teplota zmizla chory este nebol nikdy ani len sople nic teraz ma 15 mesiacov jemu teploty sposobovali urcite zuby

gemelos
28. aug 2017

Moja malá má 5 mesiacov a už 10 dní má zvýšenú teplotu od 37 - 37,6. Mal niekto tak dlho teplotu zo zúbkov? 🙄

gumqa
1. okt 2017

@gemelos ako vam to dopadlo s tymi teplotami? moj tri a pol mesacny syn ma uz desiaty den teplotu max do 37,8, crp negat., na zuby sa mi zda priskoro, resp. ta teplots trva prilis dlho :(

gemelos
1. okt 2017

@gumqa teploty potom prešli, ale dali nám kvapky do uška, lebo ju bolelo na dotyk a mala trochu ružový bubienok..no nemala zápal. Neviem či to boli zúbky alebo to uško..ale 2 týždne na to vyšli obidve jednotky.

marlenka222
1. okt 2017

😀 s prestavkami 14mesiacov. Co zub, to teplota 😒 obcas som myslela, ze uz zblazniem+ choroby do toho

gumqa
16. jan 2018

@gemelos sranda nakoniec to aj u nas boli prve zubky a presne cca dva tyzdne po teplotkach vysli dolne jednotky :€

spuntikmathiasko
Autor odpoveď zmazal
lussa505
Autor odpoveď zmazal
cheeky82
28. jan 2021

@gemelos ahoj. Bola ta teplota zo zubov? Max má už do 12 týždňov mierne zvýšenú 37,2

gemelos
28. jan 2021

@cheeky82 ahoj..ak si dobre spomínam tak áno

cheeky82
29. jan 2021

@gemelos dik. Teda len 2 týždne, nie 12. No dúfam že to nič nie je. Moč ma ok

Strana
z2