Ako spoznať, že dieťaťu idú očné zuby?
Ahojte maly ma rok v noci sa mi len prehadzuje do rana nad ranom poriadne zaspi ale uz od 6tej hore .. vyzera to tak ze mu idu ocne zuby ? Na druhej strane ma toto iste ...

Vyzerá že áno, skúste potierať kamistad gel od bolesti, ja som dávala na noc aj nurofen ak sa ťažko rezali a boli opuchnuté ďasná.
@janka1224 natieram kamistad mam doma ale to neni normalne zobudi sa aj s placom potom zaspi do 5 minut zas a len sa prehadzuje... inokedy vypil mliecko a spal dalej normalne chrapal teraz to je katastrofa
@janka1224 natieram kamistad mam doma ale to neni normalne zobudi sa aj s placom potom zaspi do 5 minut zas a len sa prehadzuje... inokedy vypil mliecko a spal dalej normalne chrapal teraz to je katastrofa
@anonym_autor Skúste aj ten nurofen ak nedávate, ja som skončila so synom na pohotovosti jemu išli 4 horné naraz až vracal. Doktorka mi poradila aj na deň nurofen aj na noc.
Ano nurofen :/ moze vyskocit aj teplotka (mozno aj hnacka ) drzim palce nech su von
No veru, vyzerá to, že je tam zúbok 🙂 Ten Kamistad je fajn, tiež sme využívali veľmi často 😀 Na chvíľku to pomohlo, no potom môže prísť aj teplota.
No veru, vyzerá to, že je tam zúbok 🙂 Ten Kamistad je fajn, tiež sme využívali veľmi často 😀 Na chvíľku to pomohlo, no potom môže prísť aj teplota.
@puplatko veru ze na chvilu vecer natriem pred spanim a potom je hore za 2 3 hodiny a dost sa casto prehadzuje ako som uz pisala 🙂 teploty este nemamw chvalabohu uz mame 8 zubov ale teplotu sme este ani raz nemali len mam doma mrzute dieta :D
@anonym_autor Ono to je veľmi náročné obdobie, každá mamička si tým prešla 😀 Ale neboj, každé obdobie raz pominie a dobre bude 😀 🙂 Ale je sranda, že niektorým deťom vyjdú zuby von ani nevedia ako a nie sú mrzuté ani trochu 😀 Ale to je asi veľmi malé percento 😀
@anonym_autor Ono to je veľmi náročné obdobie, každá mamička si tým prešla 😀 Ale neboj, každé obdobie raz pominie a dobre bude 😀 🙂 Ale je sranda, že niektorým deťom vyjdú zuby von ani nevedia ako a nie sú mrzuté ani trochu 😀 Ale to je asi veľmi malé percento 😀
@puplatko nuz treba vydrzat 🙂 ale cez den to neni take hrozne ale ked sa blizi vecer vtedy to je najhorsie dala som mu uz par kratbnurofen ale nechcem ho davkovat stale iba s nurofenom doktorka mi vravela zw kazdy 2 den mozem
No ocne su hruza, sople, nejedenie , revy, spanok uplne o nicom... ak mate viac takych dni, daj vecer nurofen, proste musite sa obaja vyspat... cez den davaj gel, nech zuje vychladene ovocie, zeleninu, to pomahalo nasmu
@anonym_autor aj mojmu akurat idu ocne zuby. davame camiliu, u nas zabera. prespi celu noc.

Vyzerá že áno, skúste potierať kamistad gel od bolesti, ja som dávala na noc aj nurofen ak sa ťažko rezali a boli opuchnuté ďasná.