icon

Ako spoznať, že dieťaťu idú očné zuby?

4. nov 2025

Ahojte maly ma rok v noci sa mi len prehadzuje do rana nad ranom poriadne zaspi ale uz od 6tej hore .. vyzera to tak ze mu idu ocne zuby ? Na druhej strane ma toto iste ...

Ako spoznať, že dieťaťu idú očné zuby?
janka1224
4. nov 2025

Vyzerá že áno, skúste potierať kamistad gel od bolesti, ja som dávala na noc aj nurofen ak sa ťažko rezali a boli opuchnuté ďasná.

autor
4. nov 2025
@janka1224

Vyzerá že áno, skúste potierať kamistad gel od bolesti, ja som dávala na noc aj nurofen ak sa ťažko rezali a boli opuchnuté ďasná.

@janka1224 natieram kamistad mam doma ale to neni normalne zobudi sa aj s placom potom zaspi do 5 minut zas a len sa prehadzuje... inokedy vypil mliecko a spal dalej normalne chrapal teraz to je katastrofa

janka1224
4. nov 2025
@anonym_autor

@janka1224 natieram kamistad mam doma ale to neni normalne zobudi sa aj s placom potom zaspi do 5 minut zas a len sa prehadzuje... inokedy vypil mliecko a spal dalej normalne chrapal teraz to je katastrofa

@anonym_autor Skúste aj ten nurofen ak nedávate, ja som skončila so synom na pohotovosti jemu išli 4 horné naraz až vracal. Doktorka mi poradila aj na deň nurofen aj na noc.

anonym_a706f2
4. nov 2025

Ano nurofen :/ moze vyskocit aj teplotka (mozno aj hnacka ) drzim palce nech su von

puplatko
4. nov 2025

No veru, vyzerá to, že je tam zúbok 🙂 Ten Kamistad je fajn, tiež sme využívali veľmi často 😀 Na chvíľku to pomohlo, no potom môže prísť aj teplota.

autor
4. nov 2025
@puplatko

No veru, vyzerá to, že je tam zúbok 🙂 Ten Kamistad je fajn, tiež sme využívali veľmi často 😀 Na chvíľku to pomohlo, no potom môže prísť aj teplota.

@puplatko veru ze na chvilu vecer natriem pred spanim a potom je hore za 2 3 hodiny a dost sa casto prehadzuje ako som uz pisala 🙂 teploty este nemamw chvalabohu uz mame 8 zubov ale teplotu sme este ani raz nemali len mam doma mrzute dieta :D

puplatko
4. nov 2025

@anonym_autor Ono to je veľmi náročné obdobie, každá mamička si tým prešla 😀 Ale neboj, každé obdobie raz pominie a dobre bude 😀 🙂 Ale je sranda, že niektorým deťom vyjdú zuby von ani nevedia ako a nie sú mrzuté ani trochu 😀 Ale to je asi veľmi malé percento 😀

autor
4. nov 2025
@puplatko

@anonym_autor Ono to je veľmi náročné obdobie, každá mamička si tým prešla 😀 Ale neboj, každé obdobie raz pominie a dobre bude 😀 🙂 Ale je sranda, že niektorým deťom vyjdú zuby von ani nevedia ako a nie sú mrzuté ani trochu 😀 Ale to je asi veľmi malé percento 😀

@puplatko nuz treba vydrzat 🙂 ale cez den to neni take hrozne ale ked sa blizi vecer vtedy to je najhorsie dala som mu uz par kratbnurofen ale nechcem ho davkovat stale iba s nurofenom doktorka mi vravela zw kazdy 2 den mozem

anjelicek26
4. nov 2025

No ocne su hruza, sople, nejedenie , revy, spanok uplne o nicom... ak mate viac takych dni, daj vecer nurofen, proste musite sa obaja vyspat... cez den davaj gel, nech zuje vychladene ovocie, zeleninu, to pomahalo nasmu

anonym_ada069
4. nov 2025

@anonym_autor aj mojmu akurat idu ocne zuby. davame camiliu, u nas zabera. prespi celu noc.