Ako zmierniť bolesť pri prerezávaní zubov?
Baby Syn 5,5 roka uz skoro tyzden funguje na nurofene užíva az ked kričí a reve od bolesti ze ho to moc boli. Boli sme u zubarky potvrdila nám to ze 6stky sa mu tlačia. Otázka je ako dlho môže na takýchto liekoch fungovať aby som mu neublížila na pečeň . Ako dlho sa takéto šestky prerezavaju. Rengen tej časti si nechcel dat spravit. Aký je další postup? Doktorka mi navrhla prerezanie chirurgicky ( Ak tak ako to prebieha? Nechcem aby mal strach z zubárov. Ci mu kúpiť nieco iné na potieranie s účinkom lidokainu? Ten by ako dlho dokázal účinkovať neškodí nejako moc telu následne?
Poradíte niekto
Najhoršie ze idu sviatky a doktori končia a začínajú dovolenkovať
Dakujem
@anjelicek26 na uši sa nejako nesťažuje ze by ho boleli ale ako možnosť zajtra by som mohla skočiť
@snowgirl1 ja by som zasla, deti ten tlak casto nevedia dobre popisat, odkial to ide, lebo samozrejme tlacia na to tie zuby, ale taketo bolesti je uz tlak v uskach a ci nema zvysene CRP uz... prave preto lebo idu sviatky, fakt nech este lekarka radsej pozrie.

Moji uz vsetci 6ky maju a nikdy nijaky problem pri prerezavani nebol... boli ste u usneho, ze ci nema tlak v usiach? To v kombinacii vie byt riadna potvora, ten tlak na bubienkoch vie byt strasny... zabehni radsej pediatricke, revat od bolesti je cez... a ano stolicky sa bezne narezavaju, starsiemu narezavali ked isli stvorky, vsetko vyriesene do minuty... urcite lepsie, ako nurofen dlhodobo, to je fakt zaberak.