icon

Camilia na zúbky

lucia006
31. jan 2014

Prosim vas mamicky pomohli homeo camilia niektoremu svasich babatiek?ci mu to zbytocne aj davam?dakujem ,ale uz som bezradna ,hlavne v noci 😒 nic nepomaha vstava mi aj 20krat vnoci so strasnym placom ,nonstop sa mrvi 😒

Strana
z2
lucia006
autor
9. feb 2014

@bublinka711 dakujem pekne urcote skusime len musi najst v ke fakyto obchod

lucia006
autor
15. feb 2014

@bublinka711 takze uz tretiu noc skusam v noci ten olej jakoubej zial nepomaha mu to ☹ stale place,a rovnako sa budi ,takjauz fakt neviem dodruhej rana prinom ani oka nezazmurim,a potom spim vmalych intervaloch 10minut 20minut a tak max,polhodka,vkuse sa vrti krci mrnci posadi place a zas lahne stale dokola,ja uz dakedy neverim,ze to mozu byt zuby nonstop kazducku noc,ja uz sa asi rozysepem,taka som unavena ☹

bublinka711
15. feb 2014

@lucia006 Tak to nebude zubami. A cez deň ti spí ako. Skús ešte zaviesť pevný režim. Stanov presne čas na vstávanie, približne spriemeruj, kedy sa sám prirodzene budí, presne čas na doobedňajší aj poobedňajší spánok. Daj pozor, aby mal rozdiel medzi večerným a poobedňajším spánkom aspoň 2 hod. Ako sa ukladáte, a v noci spí s tebou, či sám v postieľke? Ak v postieľke, skús ho dať ku vám do postele a keď sa začne mrviť, skús ho napolohovať, alebo sa k nemu pritúl, tak aby ťa ešte v polospánku cítil. Vylúč počas dňa televíziu (aj ak je ako kulisa - môže byť zdrojom prepodnetovania dieťatka), večer venuj zaspávaniu aspoň hodinku, buďte spolu v spálni na posteli, rozprávajte sa, čítajte knižku, alebo sa venujte hocijakým pokojným aktivitám.
Podľa toho, čo popisuješ to vyzerá skôr na nepokojný spánok v dôsledku zlých snov. Jakoubka používaj ďalej, neublíži, môže iba pomôcť, je to príjemná upokojujúca vôňa. Nemám potuchy ako fungujete cez deň, ako vyzerá uspávanie ani ako fungujete v noci, ale aj v praxi som sa v psychologickej ambulancii stretávala s mnohými mamičkami, ktorým detičky nespinkávali a môžem povedať, že ani dva prípady neboli rovnaké, takže väčšinou je to o pokuse a omyle a hľadaní príčiny. Prípadne ak chceš, napíš mi do správy ako sa vám darí 🙂

lucia006
autor
15. feb 2014

@bublinka711 no vtom rezime som dost prisna ,cize v tom to nebude maly spi raz dene chodi o 12tej plus minus 10minutky spi max,do 2 ale skor do tej pol 2 len,takze hodka a pol,televizia ho vobec nezaujima ,cez den sa hra chodime von citame knizky chodime kdruhym detom bezny rezim papa dobre mlieko pije este aj vnoci,zozspavanim nemamproblem a ani nemal ukladam ho dopostelky nikedynje tam do polnoci niekedy dlhsie a potom vzdy skonci medzi nami, ☹ a potom uz vobec nespim len domna stucha kope vri sa nonstop,mravci sem tam zaplace ,sadne si opet lahne spi o 10minut znova a pod,hyperaktivny nieje boli me na nauerologii ,brusko ma tiez ok,stale mi len dr hovori ,ze zubyn,ze jemunidu viac naraz ma labilny spanok a ho to rusi,ale kazducku noc to iste?

babulka82
15. feb 2014

@lucia006 juj moja stale sa trapite?☹ podla mna to neni normalne.Neskušala si biorezonanciu? Ešte to ma napadlo.My tiež spime všelijak,už bolo lepšie a zas začal maly kašlat zo spanku čo ho budí chuda.Treskne ma už aka som unavena a vyčerpana ☹ ty nekojiš ,nema ti kto drobca vziat cez den aby si si odpočinula aspon 2-3 hodky?

lucia006
autor
15. feb 2014

@babulka82 veruze nema sem tam aobere svokra,ale dnes ma tak ukrutne boli hlava,ze nevedelameom prinom ani poobede zadriemat vobec ☹ podla mna to tiez nieje normalne,ale nik to neriesi ziadna dr ,neviem ani do to je ta biorcenzia 😢

lucia006
autor
15. feb 2014

@babulka82 musi to mat ale nieco sbolestou lebo ked mu dam nurofen na noc maly je ok

bublinka711
15. feb 2014

@lucia006 Môže byť nepokojný zo zúbkov, ale na tak dlho to nevyzerá... Ak máte režim takýto krásny, skôr to môže byť o takej celkovej nepokojnosti. Ani to že zaberá nurofen nemusí znamenať, že ide o bolesť, ale samozrejme môže. nurofen obsahuje látky, ktoré vedú k celkovému utlmeniu, takže skrátka navodí taký umelý mierne otupený stav, čo môže mať v noci za následok pokojnejší spánok. Samozrejme, ani reálna bolesť nie je vylúčená. Ak ste boli na vyšetreniach, nemal by byť nejaký chronický problém. Ak je cez deň ok, nevyzerá to ani na neurológiu, najmä ak ste boli ešte aj vyšetrení... Skús to aspoň na týždeň dva ošetriť tak, aby si si aspoň cez deň oddýchla, daj malého mame, svokre, troška vypni, aspoň čiastočne naber sily a opakuj si, že všetko raz skončí, nič netrvá večne... On jednu noc zaspí a zobudí sa až ráno a o pár rokov mu budeš rozprávať ako ťa vytrápil, keď bol krpec 😀. A ak sa to o tých pár týždňov nijako neupraví, skúsila by som ďalšie vyšetrenia, ak cítiš, že niečo nie je ok. Teraz skús nechať na pár dní vydýchnuť seba aj jeho. Má ti kto pomôcť? Mama, babka, sestra, sesternica, kamoška, manžel? 😀 Skús kohokoľvek, veľa závisí aj od tvojej pohody. Držím prsty a veľa sily a fakt si opakuj, že to nebude trvať večne...

lucia006
autor
16. feb 2014

@bublinka711 najvacsim problemom je ze nema kto moja rodina je mimo sr ,svokra chodi do rakuska priatel robota a stavba chodi domou vecer kazdy bozi den ,od narodenia som nanho 99%sama ,dost ma to vycerpava najprv mal koliky potom ked ako tak spal tak sa ale budil na papanie kazdu hodinu ,max hodinu a pol pospal.potom zacali zuby to vysli aj 4 naraz dolne ako prve ,potom to uz to islo vkuse ,takze este chybaju 6 .faktuz neviem cim to budenkedze vysetreny bol,naposledy na rok ,na neurologii mame ist vmarci zas,na gastro uz nemusime.nasa pediatricka sa nad tym vobec nepozastavuje povedala,ze su to zuby a dalej sa nebavila,ze jak bude mat 20 bude vrajndobre,tak sa stou odpovedou skusam upokojovat 😖

danuella
17. feb 2014

@lucia006 skus si nastudovat nieco na temu nocny des u deeti. mam knizku kazde dieta sa vie naucit spat a tam o tom pisu. ja som postupovala podla nej, nas maly vecer uz krasne zaspi a ulozim ho do postielky, to by u nas fungovalo. lenze potom pride ten hrozny a nevysvetlitekny plac, prehadziovanie sa v posteli ale ako somsa dozvedela maly vlastne spi (preto bol vzdy rano OK)a co opisuje autorka sa presne hodi na nas. skusali sme vselico, pomaha nam ked malého preberieme v tom amoku- ked to na neho prichadza a je to lepsie. tuto noc sa vlastne ulozil sam, siced mu to trvalo dlho ale aj ked som chcela pomoct nejako nechcel, zaspal vedla mna a ani neviem ako. ak by si mala zaujem knizku nam v pdf, posli mi do IP svoj kontakt a ja ju poslem.

lucia006
autor
17. feb 2014

@danuella dakujem ,ale tu knizku som citala,tam je skor pisane co treba robit aby dieta zaspavalo samo atd,co nas Leo nikdy nemal problem zo zaspavnim jak ho polozim dopostielky tak spi neplace nevrti sa ,vypije mliecko a spi zacne to od 23tej ,nocny des so tiez prestudovala ,no tam pise ze dieta spi nereaguje ,ale on reaguje namna normalne vsetko,takze tiez si nemyslim ze je to to,a kazde 10-20minut ,dr nas ubezpecuje ze su to zubky,kedze mu idu ocaky a stolicky zaroven ,tak zrejme budem musiet vydrzat este 6 zubkov a uvidime

vincp
17. feb 2014

@lucia006 no citron ako alergen by som urcite nedavala. Nam ppmaha Camilia ale uz pri zaspavani ,nie az ked je krik a dasienka natieram Calgelom -ten dasienko znecitlivuje. V chladnicke mame chladive hryzatka ak nic nezabera.

lucia006
autor
17. feb 2014

@vincp moj leo ma uz 16mes,pomaly citronik uz davam do caju davno ,ved je to zdrave tak ako med,uz papa celkovo vsetko okrem nafukovacich potrvin ,camilia nezabrala absolutne a tie geliky su na nic aspon unas ,hned to zlize a ani si to nechce nechat vtriet ,jedine co ho kusocek upokoji na noc je nurofen sirup lenze ten mozem davat len zriedka ,kedze skodi,no kazducka noc je uas horor ☹

ankat
17. feb 2014

@lucia006 no my sme natom podobne maly zaspi a potom okolo 23h.sa budi prehadzuje sa ,postavi sa v postielke potom zas zaspi a takto dookola 😖 .spinkal dobre asi tyzden dozadu no ale zas zacal takto...myslim si ze su to zubky nakolko uz mu vidiet ocny...

ankat
17. feb 2014

@lucia006 este doplnim cez den spinka dobre len v noci mame taketo stavy 😒

lucia006
autor
17. feb 2014

@ankat tak snad to bude len zubkamy,ale unas to az na 3noci v decembri trva kazducku noc 😒 tak ja uz neviem ....unas je to tiez vpohode cez den

vincp
17. feb 2014

@lucia006 a su to zubky urcite?

lucia006
autor
17. feb 2014

@vincp ved o to ide mze ja uz si myslim,ze nie ☹ iba doktorka to tvrdi,lebo inak to je zdrave dieta,co ine by mu mohlo byt?

lucia006
autor
17. feb 2014

@vincp musim vytrpiet este 6zubkov a potom budeme mudrejsi 😒

vincp
17. feb 2014

Place kazdu noc? a len v noci? moj to maval pri kolikax, len Tvoj je na koliky uz velky....aj ked znama mala dcerku s kolikami do trox rokov....mozno mu nesedi nieco, co spapa vecer. Ja by som mozno skusila probiotika. Su na imunita a na travenie. V postielke je bez hraciek? Mozno ma strach, ked sa takto casto strhava...

kamilka2012
25. feb 2014

Lucia006 aj my sme davali Camilia a nepomohlo-skôr je to reklamný trik,aby sa lieky predávali a zas aby sa niekto na tom pekne nabalil.

edko22
4. jún 2015

Homeopatika Camilia, obsah v jednej davke:
Chamomilla vulgaris (rumanček pravý) 9 CH……………............333,3 mg
Phytolacca decandra (líčidlo americké) 5 CH…………..................333,3 mg
Rheum (rebarbora) 5 CH…………………………………………..333,3 mg

Ak si pozries co znamena CH, tak realne mas v jendej kapsule:
Rumancek pravy 0,0000000000000000003333 gramu
Licidlo americke 0,00000000003333 gramu
Rebarbora. 0,00000000003333 gramu

Nech mi tu niekto s cistym svedomim napise, ze mu toto pomohlo. Netrapte vlastne deti a skuste ozajstne prirodne lieciva a nie Homeopatika.

Strana
z2