icon

Čo pomáha na umrnčané bábätko pri raste zúbkov?

24. nov 2024

Rastú bábätku prvé zúbky. Dávam gelik, častejšie kojím. Máme doma však toto z dmky. Napadlo mi dať do toho kúsok mrazeného mlieka a dať do babybjornu nech to okusava ? Môžem dať takto studené bábätku? Pripadne rady a tipy ak máte 🙂 ďakujem

autor
24. nov 2024
svetlonos
24. nov 2024

Áno môžeš. Moj bol v nemocnici tak uplakany od hladu, sestrička nestihla ohriat mlieko moje a dala mu striekačkou také z chladničky, asi týždeň mal 😏. Dieta kľudné, zvyšok ohriala. Nič mu nebolo ani nie je 😁 Kľudné mu daj mrazené mlieko, pomôže to. ved mu ho nedávam denne a len to 🙂. Nepíšeš ci uz ma prikrmy, inak by mohlo aj mrazený banán, struhanu uhorku, mrkvu ci hrozno v tom co si foto pridala. Prajem veľa trpezlivosti, nech skoro výletu tie zuby 🙂

anavixy
24. nov 2024

Ano, mozes mu to presne takto urobit. Mlieko alebo presnidavku, podla toho co uz papa.

janinah
24. nov 2024

Na noc môžeš nurofen,nech sa obaja aj vyspite.

autor
24. nov 2024

@svetlonos ma prikrmy ale zatiaľ sme ma len zelenine. Ma 7 mesiacov. Tak skúsim keď tak aj mrkvu z chladničky 🙂 ďakujem, no dúfam aj ja lebo mi luto keď to vidím

autor
24. nov 2024

@anavixy ďakujem 🙂

autor
24. nov 2024

@janinah noci sú v norme zatiaľ, len strašne skoro vstávanie a hrozné uspavanie tak zvážim aj tu možnosť

bibssli
24. nov 2024

Ja som dávala do mrazničky hryzatko ktoré má vnútri vodu super vec malý si to žužlal a spokojný

jeliz59
24. nov 2024

Nurofen,camilia

autor
25. nov 2024

@bibssli super napad, mame len s tým gélom vnútri tak kúpim aj s vodou 🙂

autor
25. nov 2024

@jeliz59 vyskúšam 🙂