Čo pomáha na umrnčané bábätko pri raste zúbkov?
Rastú bábätku prvé zúbky. Dávam gelik, častejšie kojím. Máme doma však toto z dmky. Napadlo mi dať do toho kúsok mrazeného mlieka a dať do babybjornu nech to okusava ? Môžem dať takto studené bábätku? Pripadne rady a tipy ak máte 🙂 ďakujem

Áno môžeš. Moj bol v nemocnici tak uplakany od hladu, sestrička nestihla ohriat mlieko moje a dala mu striekačkou také z chladničky, asi týždeň mal 😏. Dieta kľudné, zvyšok ohriala. Nič mu nebolo ani nie je 😁 Kľudné mu daj mrazené mlieko, pomôže to. ved mu ho nedávam denne a len to 🙂. Nepíšeš ci uz ma prikrmy, inak by mohlo aj mrazený banán, struhanu uhorku, mrkvu ci hrozno v tom co si foto pridala. Prajem veľa trpezlivosti, nech skoro výletu tie zuby 🙂
Ano, mozes mu to presne takto urobit. Mlieko alebo presnidavku, podla toho co uz papa.
Na noc môžeš nurofen,nech sa obaja aj vyspite.
@svetlonos ma prikrmy ale zatiaľ sme ma len zelenine. Ma 7 mesiacov. Tak skúsim keď tak aj mrkvu z chladničky 🙂 ďakujem, no dúfam aj ja lebo mi luto keď to vidím
@anavixy ďakujem 🙂
@janinah noci sú v norme zatiaľ, len strašne skoro vstávanie a hrozné uspavanie tak zvážim aj tu možnosť
Ja som dávala do mrazničky hryzatko ktoré má vnútri vodu super vec malý si to žužlal a spokojný
Nurofen,camilia
@bibssli super napad, mame len s tým gélom vnútri tak kúpim aj s vodou 🙂
@jeliz59 vyskúšam 🙂