icon

Dávali ste Nurofen od bolesti pri prerezávaní zúbkov?

gabuska36
10. júl 2012

Ahojte baby......mala ma 7 mesiacov a včera jej vyšli 2 zubky naraz...ešte nie su cele prerezané...je neskutočne plačliva a viditeľne ju to bolí....chcem sa Vas opýtať či ste davali nurofen sirup od bolesti.........geliky ani nič podobne nám nezaberali........ďakujem za odpovede.

Strana
z3
sterbulka
19. okt 2017

Ja som skusala viburcol camiliu a ine hovadiny...cez den sme prezili a na noc nurofen cipok a aj ten miestami nezabral,lebo navody su poddavkovane...

rozmarin17
28. sep 2018

Ja dávam len gel dentinox. Väčšinou zaberie. Aj keď sa mi už stalo, že malička sa v noci zobudila, trochu poplakala alebo trošku mrčala zo sna. Zúbky začali isť hlavne po roku jeden za druhým.

sorea7
6. jan 2022

@sampo ako súvisí prosím strihanie nechtov s tými zubami ďakujem 😊

sampo
9. jan 2022

@sorea7 ja si to už namojdušu nepamätám 😀 🙈 dačo s dňami v týždni či s lunárnym kalendárom, ozaj už neviem

jaskolka
9. jan 2022

Staršia téma ale ano, dávala som. Predstav si keď tebe sa preretavali trebárs osmičky, a bolelo by to, nedáš si tabletku od bolesti? Prečo teda dieťa má trpieť? Veď nebudeš ho pchať celé týždne Nurofenom, keď ho dostane raz za čas a adekvátne situácii,veď na to sú lieky od bolesti...
Nič v zlom,ale nechápem niektoré matky, že "za nič na svete decku nedám liek od bolesti, (nech sa aj ureve, a nech ho to boli do zblnnutia, nech nikto v noci nespi ,) ale ja mu dám len a len gél, a basta!"

Strana
z3