Dcére rastie nový zub za mliečnym
Ahojte, dcere rastie nový zub za mliečnymi. Tie sa jej zatiaľ nezačali ani kyvat. Mám ešte počkať, alebo hneď ísť k zubárke. Ďakujem za radu kto ste mali podobný prípad.
K zubarke
K zubárke
Môjmu trhali mliečne ale niektoré kolegyne vraveli že ich deťom to zubár nechal tak .takže radšej choďte k zubárovi .
syn to ma takto a boli sme u zubarky na preventivke. Jemu sa zub uz kyve, ale este nejde vytiahnut. Povedala nam, ze ak zub dorastie do 2/3 a mliecny nevypadne, mame prist
Ahoj, aj nasmu takto rastli. Pri preventivke sme ukazali zubarovi a povedal, ze niekedy takto rastu a potom sa stane, ze trvaly zub nevytlaci mliecny, ten sa teda nezacne kyvat. Vravel, ze niekedy je problem ho vytiahnut, ale nech si ho syn najprv rozkyve, skusa sam vytrhnut, ak nepojde, mame skusit my a ak vobec nepojde, mame prist, ze on ho vytiahne. Syn si ho vykyval a raz, ked zahryzol do jablka, zub trocha povolil a potom ho maly vytiahol. Bala som sa, ci nebude mat krive zuby, ale vyrovnal sa.
Aj nasim tak rastli. Starsej potom radsej trhal, mladsej nebolo potrebne, vypadli aj tak. Zatial je cas, ale kludne nech pozrie zubar a povie ako to vyzera. Problem to urcite nie je, ked pojde mliecny prec, trvaly sa usadi kde ma.
Nas mal tak horny a zubarka mu ho hned vytrhla a uz vravela ze sme mali prist skor...
My chodime trhať všetky mliečne...vôbec sa mu nekyvu s trvale rastu...minulý týždeň dokonca 5ku...takze ano, dat vytrhnut
Ďakujem všetkým 🙂 a pekny deň ešte

@cezia