Fenistil na soplíky pri prerezávaní zúbkov
Mile mamicky ma niektora skusenost s Fenistilom pri prerezavani viac zubkov u dietata-? Nam idu vela naraz a niekedy my je uz drobca luto,lebo stale mame soplik na 1,az 2 dni plac,vreskut pocas spanku aj 20 krat. Dr. nam dala fenistil lebo ze to pomaha aj na ukludnenie,aby sa vyspal. Viem ze je to na odpuch sliznice a alergii pri nadchach. Ono to fakt zabera,on sa vyspinka bez placu,vresku. Poprosim negat.komentare na moju osobu vynechat. Dakujem
Nam lekar naordinuje fenistil vzdy, ked ma maly sopliky, su to silne kvapky, pomozu vzdy ale vsetko s mierou. davam len dva dni, ked je nadcha najhorsia, ale na noc su super...
My na tom ficime /skoro stale pri zuboch a nic nam nie je. Uprednostnujem to pred sirupmi lebo toto zaberie bleskovo. Neboj neublizis mu len ulavis od bolesti.
@leonus my sme mali opuch hrtana v období keď išli zúbky a brali sme fenistil asi 5 dní a malý spinkal úžasne, ale potom ked sme ho vysadili tak to bolo o to horšie... mne to prišlo tak ako keby si zvykol na ten fenistil... teraz máme 7 mesiacov a 4 zubky a idu dalsie... dávame len mastičku na dasienka a ked uz je velmi zle a malý je nervozny tak večer nurofen od bolesti aby si oddýchol...

@leonus u nas sa osvedvil detsky Calpol.to obsahuje paracetamol.velmi dobry ak v noci kvoli zubom nevie spat.ja by som ine nedavala a ani sa to nedoporucuje