icon

Je Elmex vhodná pasta pre malé deti?

bambi2
18. jún 2011

mamicky, tie ktore pouzivate pre deti zubnu pastu Elmex od prveho zubku, ake zuby maju vase deti??? dobre ci zle?? napiste prosim vek deti a iba tolko, ci zubky zdrave alebo nie... strasne ma to zaujima a urcite aj druhe mamicky si rada pozru tento maly prieskum... 😉

titkovamiriam
18. jún 2011

elmex doma použivame roky,obcas pastu prestriedame a vyskusame novinky na trhu-neviem ci zalezi od pasty,lebo deti maju rozny chup-Michal mal mliecne zdrave zuby este ako 10r a plombu mal prvu ako 12r.
Milanovi sa zuby zacali kazit po fixom strojceku10r,dodnes/po 8r./ma zuby veľmi citlive a preto mame elmex doporučený na tento problem.Marek je mladatko takze bez problemom.inak kazdy rok chodime na preventivky 😉 a zubarka keby daco tak vzdy poradí.decka jedia sladkosti,piju mlieko a jedia maso 😉

elise
18. jún 2011

my používame od prvého zubku elmex pre deti (s myškou) zatial nám zubár vždy hovorí že má ukážkový chrup🙂 tiež k zubárovi chodíme od prvého zúbku ale pred prvým zúbkom som použivala prstovu zubnu kefku a od narodenia taku handričku tým som mu vytrela po papaní dasienka🙂 moje dieťa teraz 4,5 roka

ka.
18. jún 2011

tiež sme pri malej používale elmex, ale prestali sme. Sestra pracuje vo Švajčiarsku a doniesla info, že sa tam robil nejaký prieskum a zistilo sa, že deťom od tej elmex-ky žltnú viac zúbky. Povedala jej dala nejaká kámoška sestrička, čo má deti. Neviem, nakoľko je to pravdivé, posúvam len ďalej informáciu, čo som počula.

drzubok
Odpoveď bola odstránená
sampo
18. jún 2011

pouzivame tuto pastu mozno nie od prveho, ale tak od stvrteho zubu 🙂 a zatial zuby vyzeraju byt v pohode (mala bude mat dva roky v septembri - vtedy ideme aj k zubarovi, uvidime, co povie 🙂 )

olifcek
18. jún 2011

my elmex pouzivame od prveho zubku, teda od 10. mesiaca malickej... zubky su krasne biele, zdrave. ale myslim, ze to by boli aj kebyze pouzivame inu zubnu pastu 😉

estterka
Odpoveď bola odstránená
anjelicek26
Odpoveď bola odstránená
tinki
19. jún 2011

používali sme elmex do troch rokov. máme 3,5 roka a žiadny kaz. Ale je pravda, že do dvoch rokov moja malá nejedla žiadne sladkosti.

denisocka
19. jún 2011

3,5r a zuby zdrave nemame

, ma tam na každom take male "dierky" , zubarka s tým nič nerobila a kazala nadalej kefovat Elmexom,vraj to nejak zacelí tie dierky. ale kefujeme už Perličkou,ma o polovicu menej floru (myslím ) ,a nabuduce ideme na tu Weledu . Udajne tie dierky su z toho,že pije mlieko , natke už rok po mlieku umyvame rano aj večer + v skolke a zmena ziadna 😀

katkatt
20. jún 2011

my sme Elmex kupili a po precitani zlozenia a uvahe aj zalozili. Obsahuje fluoridy a pokial sa syn nenauci pastu vypluvat, tak ostavame pri paste od Weledy, ktora je bez fluoridov a cukru. Dolezitejsia je technika cistenia zubov ako pasta.

exupery
20. jún 2011

Myi zatial ziadna zubna pasta,zubky si sice mala cisti asi od casu,ked si sadla a zacala napodobnovat umyvanie zubov,ale ked jej dam pastu-nechce si to strcit do pusy,tak este s pastou pockame,zatial staci kefka a zubky su zatial o.k.-aj ked ich mame iba 5.

prechtlova
20. jún 2011

My sme tiez zacali pouzivat zubnu pastu elmex od prvehu zubka a v 1,5roku sme sli na preventivku a zubarka nam odporucila striedat elmex pastu s pastou lacalut a mame krasne zdrave a biele zubky.

sisaha
20. jún 2011

pouzivame. zuby su krasne biele, zdrave a bez kazov. 😉

katren
20. jún 2011

my mame 18 mesiacov, pouzivame tuto pastu aj kefku od prveho zubku. Umyvame 2x denne a mame ich krasne biele a zdrave 😉

ibamy2
22. jún 2011

tiez pouzivame od prveho zubka + kefku Curakid... kym neboli zubky, jemne som jej utierala dasienka gazou a na hranie / masirovanie dasienok mala hryzatko Curaprox, ktore zboznovala... Sandri ma 19 mesiacov a 16 zdravych, krasne bielych zubkov. umyvame si ich po ranajkach a vecer pred spinkanim, na kefku davam iba malilinko pasty. este dodam, ze Sandra zatial nepapa ziadne sladkosti.

miracle
22. jún 2011

Mojej potvore Elmex nechuti, mame detsky blend-a-med

blue99
6. sep 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.