icon

Klinika stomatológie Hajduchova

bosorkabb
4. jan 2017

Bol niekto z dieťaťom na opravu zubov v celkovej anestézie? Neviete či je tam izba pre matky? Máme ísť na zákrok 16.1 a vyžadujú moju prítomnosť. Hľadám na googli a nič som nenašla.
Budem rada za každú info.

cacianka
5. jan 2017

myslíš kliniku v BA na Heydukovej ? zavolaj si tam, alebo chod pár dní vopred sa dohodnúť, nech ti povedia presne, alebo napíšu.

bosorkabb
autor
5. jan 2017

@cacianka pisala som im a odpoved znela že nemaju nadštandardné izby. Na moju otázku o ubytovaní matky žiadna odpoveď. Asi tam budem musieť zájsť osobne.

cacianka
5. jan 2017

nepochopili otázku ? či ty si chcela nadštandard ? myslím že ti išlo o izbu pre matku, ktorá sprevádza dieťa, tak im napíš znova a upozorni že odpovedali na niečo iné

loginexistuje
5. jan 2017

@bosorkabb a si si ista ze tam budete spat? ja som bola s dietatom na trhani zubov v CA ale hospitalizovali nas na Kramaroch (ale dieta malo 6 rokov) a oni take male neuspavaju na Heydukovej ale normalne prisli za nim na kramare v ten termin a urobili.

Co ti povedali mas doniest aj predoperacne vysetrenia pre dieta? lebo oni aj tak robili co viem, pokial to nie je masivny zakrok (mojmu trhali tri zuby a mal cystu v sanke pod nimi
tak ides domov vlastne v ten den rano urobia ostane na pozorovani a podvecer ide domov ..
Osobne neviem tak byva vzdy vela ludi radsej by som napisala znovu mail s menom dietata a s jeho rodnym cislom a teda s otazkou ako to bude prebiehat kolko noci a ci vobec tam bude po zakroku

bosorkabb
autor
5. jan 2017

@loginexistuje uz som pisala znovu. Určite tam budeme aj spat. Buducu nedelu mame nástup, v pondelok zákrok a predpokladaný odchod domov v utorok. Máme priniesť predoperacne vyšetrenia a syna idú uspavat. Som zvedavá co mi odpisu a poprípade skocim tam osobne.

loginexistuje
5. jan 2017

@bosorkabb uvidis myslim ze izbu pre matky nemaju lebo male deti im hospitalizuju na kramaroch ale hadam ti tam aspon nejake Kreslo daju na prespanie

bosorkabb
autor
5. jan 2017

@loginexistuje syn ma 15 rokov ale ma diagnozu atypický autizmus.

loginexistuje
5. jan 2017

@bosorkabb ja viem .. pamatam si ta z inych tem .. moj ked mu to robili mal 6 rokov a nejaky mesiac a najprv ma nechceli ani s nim na noc .. ale ked videli potom ze berie lieky a ma psych. diagnozy atd tak som tam musela ostat....

Neboj nejako to poriesia hlavne pevne nervy neviem ako tvoj ale moj dost blbo reaguje na dormicum a mava po narkoze divoke halucinácie.

bosorkabb
autor
5. jan 2017

@loginexistuje môj bol v narkoze naposledy keď mal 1,5 roka. Trochu sa obávam lebo nema rád lekarov. Hadam nejak dame.