Koľko dní má ostať dcérka doma po trhaní zubu?
Zdravím.. Potrebujem poradiť.. Dnes dcére trahli zub... Koľko ju mam nechat doma.. Viete ako je to vo škôlke deti... Idú vonku a behajú.. Aby nedostala ešte nejaký prievan do pusy.. Vďaka za info.
Uvidis ako na tom bude. Synovi v skolke tahali 2 zuby naraz (na oboch stranach) a siel hned na druhy den do skolky. Ale teda bola jar, takze uz relativne teplo a ani raz sa nestazoval, ze ho nieco boli. V podstate fungoval hned normalne, akurat sme davali par dni pozor na jedlo, aby nemal nieco tvrde alebo makove.
Ak si doma a bojis sa, tak mozno nechaj este zajtra doma a potom uvidis podla potreby.
Keď máš možnosť,nechaj ju deň doma. Pre tvoj klud.
@diewcatqoo hej doma som na materskej tak preto sa pýtam.. Ci nemáte skúsenosti.. Asi ju nechám zajtra doma..
@koniarova asi tak spravím 🤗 ďakujem.
@anjelicek26 stoličku jej vzadu dole ťahali... Sťažovala sa na bolesť..
Zajtra.
@mamkacharlotta ja by som kludne aj do konca tyzdna, sak to su len 2 dni, hadam kolo-kolo mlynske daju aj bez nej.
@tykat sak určite
@lonely66 sak jasne.. Máš pravdu.. Ja som jej rodič.. Ja musím vedieť co je preň najlepšie 😍

Prievan do pusy? Ved je to mliecny zub, tie vypadavaju priebezne a deti doma samozrejme neostanu,neni na to dovod... len jej na desiatu zabal nieco maksie a povedz jej,nech zuje na ten druhej strane a po jedle si vyplachne usta...