icon

Koľko môže trvať zvýšená teplota od zúbkov?

monika12486
27. apr 2018
Strana
z2
junovedievca
27. apr 2018

Aj tri dni ak je to dlhsie tak je lepsie ist k pediatricke.ak sa pridruzia ine symptomy (sopliky,kasel nejaky vysev)tak jasne ze uz treba riesit hned

monika12486
autor
27. apr 2018

@junovedievca praveze dcerka ma 37,4 max uz tyzden, volala som s doktorom a hovoril, ze to je zo zubov, ale uz sa mi to zda dlho, inak nic ine na nej nepozorujem.

verkom
27. apr 2018

Treba urobiť vyšetrenia.... zo zúbkov je teplota vyššia.... zo zúbkov je skôr horúčka... dlhodobo zvýšená teplota moze byt znak niečoho iného, oslabená imunita, ktorá nedokáže s niečim bojovať...

zabina27
27. apr 2018

Mne dr, tuším orl, povedala, že zo zubov je vyššia teplota ale max 1 deň, ak je to dlhšie, tak to nie sú zuby

monika12486
autor
27. apr 2018

No ona uz mala od 3 mesiaca takto zvysenu teplotu, ale na nic jej neprisli, vsetko bolo ok. Trapili sme sa s tym do jej roka, potom som to uz vzdala a nemerala, ale teraz sa mi zdala tepla, tak som znovu zacala merat a opat teplota. Ja uz neviem co robit. Mala v nose zlateho stafylokoka, ale potom ho uz nemala, tak som myslela, ze su to zuby. Ma 15 mesiacov.

lienka1987
27. apr 2018

Nasa ma okolo 37,5 ked jej idu zubky..v den svojich narodenin mala do 38,5, dasna napuchnute, mala sople, kychanie ako vzdy jed jej idu zubky..vecer hnacka, uplakanuplakceluatak cely den, celu noc som jej davala pit, merala teplotu..rano vsetko vymizlo a nasli sme hornu stolicku trcat 🙂 ..pri zubchoch ma tieto probkemy vzdy ale trvaju den, max dva, teplota len den..lekarka mi vravela, ze ak by po dni teplota nezmizla tak mame prist..je zvlastne, ze ma uz tyzden Vasa zvysenu teplotu..nie som 100% presvedcena, ze je to zo zubkov, no zasla by som k lekarovi urcite..aj ked na nete som nasla clanok a lekarka mi veavela, ze je to pravda, a to ze vraj male deticky maju teplotu okolo 37 a povazuje sa to vraj za normalne v pripade, ze je uz aktivnejsia, bezka atd..

monika12486
autor
27. apr 2018

Ja neviem, som uz zufala, ked pridem k pediatrovi, kukne do hrdla a povie, ze jej nic nie je a neriesi to, povie mi, ze mala robene vysetrenia a nic nezistili a uz som vybavena. Tak co potom, z coho to je. Inak ma 15 mesiacov a 4 zuby a teraz vytrca stolicka, neviem aj to preco tak pomaly idu 😣

lubik87
27. apr 2018

Moja mala tiež teplotu 37.8 Max a tiež jej nič nebolo iné a náhodné som jej odmerala lebo.mala červené líčka ..vzali jej ster z hrdla a nošteka a potvrdili RVS to bolo cca.mesiac dozadu a teraz zasa teplotuje malý doniesol asi zo škôlky lebo aj on je chorý :/ zasa ten istý liek ako predtým máme brat tak som zvedavá či pomôže. Tiež obzerali zúbky že.ma začervenanie ale vrchné 1 tak že môže byť aj to ..ale má len 4 mesiace necelé 🙂

monika12486
autor
27. apr 2018

@lubik87 ale my mame zvysenu teplotu uz rok 😥

petrakvetinka
27. apr 2018

Naša malá týždeň 37,3c,idú jej stoličky konečne,plus riedky soplik..šli sme ale radšej ukázať sa dnes k dr..a nič vraj ak do týždňa neprejde,odoberieme crp..inak len mi a popocuvala

petrakvetinka
27. apr 2018

Inak naša ma 3ra 3mesiace a stále len 16zubov,teraz bude už 18..tomu sa hovorí pomaly..prvý zub mala v roku😀

monika12486
autor
27. apr 2018

@petrakvetinka tak dcerke tiez prvy zub vysiel v roku, ale teraz som si vsimla, ze ide dalsia stolicka, tak mozno ked idu tak tesne za sebou tak mozno ta teplota, ale kazdopadne zbehnem k doktorovi buduci tyzden pre istotu, ale uz som z toho na nervy.

lubik87
27. apr 2018

@monika12486 a robili vám aspoň crp ? Nám.dnes tak mala 17 takže nedostala žiadne antibiotiká len sirup na kašeľ ...daj si spraviť aj odber krvi ...vyteri , ale kľudne to môže mať aj z tých zúbkov ...synator tomu išli zúbky od 5 mesiacov cca po rok aj dačo a stále.mal mierne zvýšenú teplotu do 37.5 ....pri dr pritvrd a daj si spravit testy 🙂

lubik87
27. apr 2018

@monika12486 a robili vám aspoň crp ? Nám.dnes tak mala 17 takže nedostala žiadne antibiotiká len sirup na kašeľ ...daj si spraviť aj odber krvi ...vyteri , ale kľudne to môže mať aj z tých zúbkov ...synator tomu išli zúbky od 5 mesiacov cca po rok aj dačo a stále.mal mierne zvýšenú teplotu do 37.5 ....pri dr pritvrd a daj si spravit testy 🙂

monika12486
autor
27. apr 2018

@lubik87 v minulosti ked mavala teploty ano a nemala viac ako 3, ale vtedy mala aj zlateho stafylokoka, tak som si to s tym davala do suvislosti, ale min mesiac robili stery a nemala ho. Ale teraz sa bojim ci tam nie je zas.
A syncek mal pol roka zvysenu teplotu stale, dobre tomu rozumiem?

monika12486
autor
27. apr 2018

@lubik87 bud tyzden idem k doktorovi nech urobi vysetrenia.

lubik87
27. apr 2018

@monika12486 áno on mal tak ..ale nič iné mu nebolo a nebolo to ani badať ...ani som nevedela že zúbky isli len prvé sme zistili keď ma uhryzol...potom som mu išla zmerať teplotu lebo sa mi nezdalo aký bol červený v lickach a bola zvýšená ..mám písaný denník takže viem.ze teplotoval s prestávkami cca ten pol rok a viac ..ale nikdy nebola horúčka..len mierne zvýšenie ....

monika12486
autor
27. apr 2018

@lubik87 presne aj u nas takto, nikdy nie teplotaa vzdy do tych 37,5. Snaad to bude ozaj z tych zubkov.

lubik87
27. apr 2018

Ono podľa.mna keď idú zúbky môže sa zvýšiť počet baktérií a telíčko pracuje na zničení tou zvýšenou teplotou...až by bol.skutocny problém tá teplota pôjde hore ....
@monika12486

monika12486
autor
27. apr 2018

@lubik87 a syncekovi vtedy robili stery?

lubik87
27. apr 2018

Áno robili nic nemal ale po 3 očkovaní mal potom dlho pneumokoka :/ až sme skončili s obštrukčnou bronchitidou na týždeň v nemocnici keď mal 15 mesiacov..ale to je o inom...snáď je drobček v poriadku 🙂

sarracenia
28. apr 2018

@monika12486 ahoj, ja ta mozem trochu ukludnit. Moj mal (tiez 15mesacny) zvysenu teplotu zo zubov skoro cely mesiac. Zuby vysli, teploty skoncili.

monika12486
autor
30. apr 2018

@sarracenia dakujem, trosku si ma ukludnila 😃 a mal ich denodenne zvysene ten mesiac?

sarracenia
30. apr 2018

@monika12486 ano, niekedy len okolo 37, ale kazdy den mal. Aj u pediatricky sme boli, lebo mal naplanovane MMR ockovanie, ta si sice myslela tiez, ze len zuby, ale pre istotu ockovanie odkladala.

monika12486
autor
30. apr 2018

@sarracenia tak aj u nas to takto je, tak dufam, ze to bude tiez z tych zubkov.

lubik87
10. máj 2018

@monika12486 ahoj no ako ste dopadli s vyšetreniami ?

monika12486
autor
10. máj 2018

@lubik87 ahoj, no doktor jej nic neurobil, vraj on ma tiez taky pripad otca dietata a na nic mu neprisli, proste uplne bez zaujmu. Ale vsimla som si, ze jek vychadza viac zubkov, prerezu sa leb trosku take spicky a ide to hrozne pomaly.

lubik87
11. máj 2018

@monika12486 ach no tak to je doktor
..:/ ale keď vidíš zúbky tak to bude to 🙂 no tak sa už vyzubkujte nech máte obaja kľud 🙂

monika12486
autor
15. máj 2018

@lubik87 dufam, ze su to ozaj tie zubky, ale uz vyse tyzdna ma trosku predrete dasno a stoji to, jej trva aj mesiac pokym vyjde cely von, nechapem ako je to mozne.

lubik87
15. máj 2018

@monika12486 no už som na tom.rovnako aj s malou ...už pekných pár dní má teplotku tam.37,4-5max a k tomu aj miernu hnačku ..robili jej aj vyter ale negatívny...mám nasadiť probiotiká ..aaa raz malá teplotku nad 38.6tak sme dali cipok odvtedy zasa do tých 37.5a pár dní aj bez teploty....v pondelok sa máme očkovať čo sa teda nebudeme určite a asi jej vezmú aj krvicku na rozbor a mám doniesť moc . Sestrička mi vravela že to budú podľa nej zúbky....keď som.volala za výsledky...a má aj spodok 1take zdurené tak.uvidime 🙂ale som nervava kôli tomu či to bude ako pri malom ..

Strana
z2