Koľko ste platili za zubný strojček?
Ahojte, všimla som si že ceny zubných strojčekov sú odlišné v rôznych lokalitách Slovenska. Uvažujeme o strojčeku pre dcéru, a každé ušerené euro pri tých hrozných cenách poteší 🙂 Prosím Vás teda o stručné info k cenám (buď celkové náklady, alebo jednotlivé úkony) + lokalita, meno lekára. Zaujíma ma CELÉ SLOVENSKO 🙂 Ďakujem krásne 😘
@zuzinabila no vitaj v kapitalizme. Máš na výber, tak si teda vyber lacného a super dobrého zubára.
@zuzinabila je to aj o tom, na kolko sa zubar ceni. Ja mam super draheho zubara, ktory ale vkuse chodi na dake skolenia v zahranici, dokonca ho volaju kvoli jeho inovaciam aj do zahranicia prednasat a jeho praca je taka top, ako som u lacnejsich proste nenasla. Viacere veci na Slovensko priniesol prave on a poznaju ho asi vsetci zubari na SK. Jeho biele plomby vobec nechytaju pigmenty z kavy, v zivote mi ziadna nevypadla ci sa okolo nezapalilo dasno. V zivote netrebalo precistovat znova kanaliky, atd atd atd. Proste to vsetko okolo stoji dost a jeho cas tym padom tiez. Ano, je drahy jak slak, ale nieco na nom bude, ked ma objednavky rok dopredu. Kym si ho budem moct dovolit, proste nechcem ineho. Uz som presla viacerymi a ten rozdiel mne osobne za to stoji 🙂. Esteze ma kazdy pravo volby.
@maminuska mám šťastie na taku🙂super lacna síce nie je,ale asi ani chamtiva😀ja sa len čudujem,že ľudia sa sťažujú aké strašne peniaze platia za zdravotnícke ukony a ani im nenápadne hľadať alternatívu,zdvihnúť telefón,spýtať sa známych,spraviť si prieskum atď.radsej sa budú sťažovať a platiť nehorázne ďalej.to mi vadí.bud teda plať a buď ticho alebo sa sťažuj,ale snaž sa veci zároveň aj zmeniť k lepšiemu.nie sťažovať sa a nič nespraviť pre zmenu
@maminuska a inak skúsila som extrakciu osmičky vo fakultnej zadarmo a tri extrakcie osmiciek platené u súkromníka a rozdiel nevidím,jedine tak vo svojej penazenke
@zuzinabila ja mám drahého a super dobrého . Ja sa nesťažujem . Nemienim hľadať ďalej a som ochotná za dobre vykonanú prácu primerane zaplatiť.
Ale chcieť lacného a fakt dobrého je čistá naivita a utópia.
@maminuska ja som slovo lacný zubár ani raz nepoužila.si si tam domyslela to,čo ti vyhovuje...hovorila som o princípe a ten princíp si zjavne nepochopila....🤔
@zuzinabila ale pochopila. Každý chce top kvalitu ale platit minium. A to jednoducho nejde m len si na to ešte Slováci nezvykli . Rozdiely v cenách sú normálne, špičkový zubár sa jednoducho musí zaplatiť. No a čo sa týka tej extrakcie 8 čky, do štátnej nemocnice by ma nikto nedostal, lebo riskovať poškodenie nervu a necitlivosť jazyka ja nemienim .
1000 krát na MK sa číta... hľadám lacného a fakt dobrého ... (zubára, gynekológa , účtovníka , právnika ) a to jednoducho NEJDE.
@maminuska mozno mam na lekarov stastie alebo som jednoducho chytra,ze viem najst kvalitneho a nevyhodim zanho majland😉
@zuzinabila tak veľa štastia aj o 20 rokov, dúfam že tá tvoja chytrosť bude zubom prospešná .
@maminuska ide aj o inych lekarov,ako si pisala.moj gynekolog je jeden z najlepsich odbornikov a v zivote som unho neplatila za nic,jedine za presny termin,ak som taky chcela.ziadne poplatky za ultrazvuk,kontroly,nic.bezne sa aj to plati v inych ambulanciach.uspesne som pri nom donosila vsetky svoje deti,tiez po gynekologickej operacii cez Vianoce mi volal do nemocnice,ako sa mam.este aj ludsky pristup je unho zadarmo:}ja zas nepochopim ludi,ktori davaju obrovske peniaze a myslia si,ze si este aj ten lekarov usmev snad za to kupia.ludska hlupost.
@maminuska do rovnakej zubnej ambulancie chodim uz 18 rokov so spokojnostou🙂🙂
@montemotherone ahoj. Moja dcéra bude mať približne rok strojček na vrchných zuboch a nedávno nasadený na spodných. Za oba sme zaplatili 400€ pri nalepeni. Inak neplatíte už za nič,ani kontroly ani opravy.... Chodíme k dr.Grünvaldovi v Bošanoch. Zatiaľ sme spokojný. Má zmluvu s poisťovňami
@zuzinabila tak to som rada že si taká šikovnica , určite tvoj gynekológ má najmodernejší špičkový ultrazvuk s perfektným rozlíšením , certifikáty na meranie NT a záhlavia, tri sestričky a ide to u neho ako po masle , vlastnú operačnú sálu na výkon jednodňovej chirurgie, nikam sa netrepeš do nemocnice na konizáciu , sterilizáciu, odstránenie polypov....., odoberá krv na trisomy test, kedykoľvek v prípade problémov mu môžeš zavolať a to aj v nočných hodinách ..tak ak má toto všetko tak to si si naozaj super vybrala že u neho za nič neplatíš.
Dobrého gynekologa a perfektné prístrojové vybavenie oceníš AŽ v prípade vážnych problémov.
@zuzinabila tak to potom napíš za ďalších 20 rokov po 50 tke, tam sa potom prejaví starostlivosť o zuby.
@zuzinabila prosim ta a ku komunchodis k zubarovi zaujima ma aj normalny aj ten na strojcek pkus prosim info aj o tom gyn co neberie poplatky ja chcem zmenit a to by bolo super keby som nasla takeho ako popisujes
@maminuska opat Ti unikol princip,no cu uz:}
@loginexistuje bohuzial,novych pacientov uz tieto ambulancie momentalne neberu.takze v tomto Ti nedokazem pomoct.
@zuzinabila das prosim mena svojich superlejarov? Myslim ze kazdy chce zadarmo a super😉 ja som este takeho nestretla ale rada by som😉 napis prosim aj ked neberu...
@dai keby si pisala seriozne,napisem Ti do sukromnej spravy:}ale asi Ti ide o nieco ine.
@zuzinabila ide mi o obe veci - ja som v procare tak cez nich mozem mat vsetko zadarmo ale platim si vyborneho zubara a aj gynekologa ktory mi odrodil vsetky deti... fakt ale je ze moj gynekolog konci a rada by som ho nahradila dobrym - tych v procare nepoznam... zubara asi menit nebudem kedze je to nas rodinny zubar. Takze zato meno ti budem fakt vdacna
@zuzinabila ale. neuniklo.
Ahojte chcem Vas poprosit o radu .Mam 11 rocneho syna a potrebuje strojcek na zuby.Sme zo Ziliny a doktorka ma plno,,neviete mi poradit kde s nim mam ist a kolko to stoji?dakujem
Nás bude čakať tiež strojček a ako to tak čítam, tak to už aby som začala poriadne odkladať peniaze nabok. Hrozne drahé to je
Kde v Poprade vám to robili? Som tiež z Popradu a robím si prehľad kvôli dcére. Zatiaľ sme boli v Dentakra. Dlha čakacia doba a suma cca 1000€.Dakujem za vaše info.

@maminuska nemas pravdu.ja zaplatim za dentalnu hygienu 20 Eur a moja kamoska 100 Eur.to iste za ten isty cas....mne v Ruzinove spravili extrakciu osmicky zadarmo {Fakultna nemocnica} a sukromnik si vypytal 80-170 Eur,pytala som sa viacerych.rozdiel v cenach je neskutocny a viem z prvej ruky,ze to nie je o materiale,kvalite prace a pod,ale velmi casto o chamtivosti zubara☹proste niektorym nestaci vela,musia mat viac ako vela....