Ktorú elektrickú detskú zubnú kefku odporúčate?
Dievčence, ktorú elektrickú zubnú kefku by ste odporúčali pre deti (ktoré používate vy), na čo dávať pozor, o čo sa zaujímať
Ak si niekto s manualnou kefkou nieje schopny odstranit plak nedokaze to ani s elektrickou. Pretoze GRO je doslednost a pedantnost plus kontrola. A potom su vysledky.
Jedine sonicku, je jedno ci pre dieta alebo dospeleho. Tie kefky co sa tocia dookola, casom odkryvaju krcky a dasna. A na povlak je idealny kokosovy olej.
@katka1981 to mas odkial? Ja pouzivam elektricku uz 20 rokov a moj muz este dlhsie a mame perfektne zuby aj dasna. Ako @drzubok pise, najskor sa treba naucit spravne cistit zuby normalnou kefkou a az potom prejst na elektricku.
@smoni nasi velkaci 9 a 8 rocni pouzivaju normalnu Oral-B s Smart Guide uz s normalnymi nastavcami a maly, 6 rocny, ma teraz prvy krat tiez oral-b detsku s detskym nastavcom. S nim ale este cistime spolu, sameho by som ho este nenechala lebo to by bola rychlovka 😕
Nam vseto odobril nas zubar.
@yanni, @katka1981, ma pravdu. Precitaj si ak neveris, nam to tiez hovoril zubar, najlepsie su sonicke - ultrazvukove kefky. A ani normalnou kefkou sa nema cistit kruzivym pohybom ako nas kedysi ako deti ucili. http://www.pluska.sk/izdravie/budme-zdravi/liec...
http://www.orbitklub.sk/dentalna-hygiena/odhale...
tych clankov je viacero. Kruzivy pohyb pri cisteni zubov ci uz el. kefkou alebo normalnou, odhaluje krcky. Tento pohyb nevykonava ultrazvukova sonicka kefka. My mame Braun a je super.
Philips Sonicare....top...pouzivame ich uz 4 roky a max spokojnost.
Philips Sonicare, ultarsonicka
mame ako cela rodina Braun Oral-B Professional 3000. Ona ma regulaciu otacok, takze my s manzelom umyvame naplno a deti na jemnejsie otacky. A nasady na kefky my mame normalne, daju sa kupit aj soft a deti maju s detskymi obrazkami a jemnymi stetinkami.
Lekar nam vzdy zuby vsetkym chvali, takze my by sme kefku nemenili a sme s nou maximalne spokojni 🙂
Elektricka kefka je dobry pomocnik, len treba ju pouzivat tak ako sa ma. S elektrickou kefkou sa cisti inak ako s obycajnou.
nám zubárka povedal ,že elektrické kefky sú neni vhodné pre deti

starsi dvaja maju klasika kazdy svoju oral-B s detskymi nadstavcami