icon

Medové zúbky

nika12323
30. nov 2021

Ahoj mamičky idem si po radu.
Dcérke sa začali robiť medové zubky na prvých zubkoch ,, vždy to bol pri čistení veľký boj a teraz to aj vidno na tých zúbkoch..
viete mi poradiť čo s tým ? Išla by som s ňou aj k zubarke ale viem že mi tam ani ustocka neotvorí .. čítala som niečo o celkovej anasteze .. máte niekto s tým skúsenosti ? 🙂 a robia to niekde na Orave ? 🙂 ďakujem

hrasocek12
30. nov 2021

@nika12323 ahojky znama bola u zubarky s medovymi zubkami a neboj oni vedia ako na deti 😊 jej zubky niecim potierali a malej sa zlepsili zubky dost .. ani moja nedavno na kontrole nechcela otvorit usta ale zubar ju motivoval a pekne otvorila 😊 a teda aj u nas je boj umyvat zubky a to bude mat uz 2 roky a bojujeme od 1veho zubku od 6tich mesiacov 😑 my cistime aj ked place lebo treba a cistim jej zubky v lahu ,uz je to troska lepsie nez predtym cim je starsia tym viac si zvyka na cistenie 😊

mabenn
30. nov 2021

chodime od 2,5roka aspon zafixovat stav, to co uz vychadza von zle, ale nalakovat aby sa nerozpadavalo...treba najst dobru zubarku, ktora vie pracovat s malymi detmi

simca06022011
30. nov 2021

Chod k zubárke a nech si zvyka... Radsej sa prejst 2-3x ale postupne to pojde 😉
Medové zuby mi dcera sice nemala ale pravdepodobne niečo spôsobilo ze jednotky mala zafarbené zvnútra zubu, zacal aa jej robiť neakorvaj kaz zo zadu, dentalnu hygienu absolvovala v 3r aj 4r a vobec som si nemyslela ze to da a s kľudom si nechala zuby vyčistiť. Davali sme elmex gel. Ale zubárka vam. Uz konkrétne poradi.