Možu sa trhať zúbky 2,5 ročnému dieťaťu?
Zubár povedal že lepšie ked ostanú korienky ale každé 3 týždne má opuchnutú peru ,nos líce...iba jej to prečistí s takou ihlou reve ako o dušu mna by to určite strašne bolelo... ☹ 😲 mám jej to dat vytrhnút na vlastnú zodpovednost tie zúbky sú zodrané do ďasienka takže ich vlastne ako keby nemá...sestra mala v 3 rokoch zápal okostnice a vytrhli jej ich a normálne jej v 7 rokoch narástli krásne lopaty... čo mám robit??
@bweissova Mozem sa opytat ktore probiotika ste pouzili? A pomohli aj ked uz zubky boli v zlom stave? Ja som kupila BioGaia Prodentis ked sme boli na SK. Este som ich dcere nedala lebo som si nebola ista ci je to naozaj dobre (berieme probiotika na travenie ale s tymi na zubky nemam ziadne skusenosti). My zijeme v USA, a tu zas vidim ine oralne probiotika, tie BioGaia Prodentis tu nemaju, ale uplne iny druh. Tiez rozmyslam ze to skusim, zaujima ma ktore su lespie, kedze je ich zopar druhov.
Nám trhala po úraze, najrv len navŕtala, ale bolel ďalej, tak išiel von, malý mal niečo vyše 3. rokov.
@akamila ahoj, ked si v USA tak to je super, tak je ovela vacsi vyber Oralprobiotics
Ja som objednavala tieto
http://eu.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Lif...
A pokazene zuby uz neopravia, nie je to doktor🙂 ale urcite pomzu predchadzat kazom, zapalom atd
@bweissova No jasne, ze necakam ze zacelia uz pokazene zuby, len ci aspon zastavia pokracovanie toho kazu, nech tie zubky vydrzia aspon take ale su teraz a nech sa kaz dalej nesiri, a tiez aby sa netvoril zapal na nich. Ja uz len v to dufam, ze to nejako dockame kym dojdu nove zubky, ze sa to nebude zhorsovat, zvacsovat, a ze nebudu zapaly.
Inac iherb je moje oblubene miesto, kde stale objednavam nieco 🙂
Myslím, že by mali pomosť.....

Ahojte, ako prevenciu pred kazmi, či černaniu zubov odporúčam Orálne probiotiká.....
Nám veľmi pomohli nielen proti kazom ale aj aftom. Vyničia škodlivé baktériu v ústach.