icon

Musí byť dieťa úplne zdravé pred návštevou zubára?

13. jan 2025

Ahojte ..dnes som mala ísť zo synom do zubára vrtat ale minulý tyzden bol chorý aj horúčky tak som to zrušila, už je celkom pohode ale sem tam zakasle....musí byť celkom zdravý asi však? Alebo môže troska zakaslat, roznyslam ze by som ho na stvrtok objednala ? Nikdy som takto neriešila...ďakujem za odpoved ..

balerina2025
13. jan 2025

ano zdravy.

nyusika
13. jan 2025

GU komu ?? 😀 😀
pardon

K zubarovi ste mali ist...

luxus10
13. jan 2025

@nyusika ako gu komu? DO zubara....sa pise...😍

a ano zdravy....

luxus10
13. jan 2025

@nyusika pardon ...DO zuba😍ra vrtat...

nyusika
13. jan 2025

@luxus10 do zubarky pochopim, ked sa opyta chlap 😀 😀

januska12323
13. jan 2025

K zubárovi sa chodí zdravý.

tanyan
13. jan 2025

Áno, človek by mal byť zdravý. Na druhej strane sa teraz niekedy kašle aj dva mesiace po chorobe, takže z občasného zakašľania by som si až takú ťažkú hlavu nerobila. Zavolaj a povedz, že bol minulý týždeň chorý a uvidíš aký termín ti dajú.

basska_b
13. jan 2025

No ja mam taku skusenost, ze dieta tam just zakasle, ci uz v cakarni, alebo v kresle, lebo prislo zo zimy do tepla a je tam suchy vzduch a oni dost odsudzujuco pozeraju potom, hoci je uz tyzden po chorobe... Ale sak ak uz nema hlieny a je to len preventivka, to by ste mali stihnut skorej, ako sa rozkasle 🙏🏻

deti95060810
13. jan 2025

ani herpes nemôžeš mať... už sa mi stalo že ma poslal zubár preč... aj bez ošetrenia...

ajsha123
13. jan 2025

Počas toho, ako bude v kresle "ležať", nemôže kašľať. Ale ono táto poloha dráždi na kašeľ. Čiže ak mu ešte zatekaju hlieny, určite ešte nechoďte. Počkajte, kým nebude úplne ok