Od akého veku chodiť s deťmi k zubárovi?
Ahojte maminky,od akeho veku ste prvykrat davali vase deti k zubarovi??..my zatial mame iba 6 zubkov
od 1 roka kazdeho pol roka
od 1r a hlavne preto aby dieta nemalo strach nie kvoli kazom
Od 9. Mesiaca, mal už 8 zubov vtedy
So synom som bola prvý krát keď mal až 3,5 roka, s dcérou keď mala 1,5 roka, práve kvôli tomu, aby si zvykla, ona napríklad na preventívke ani ústa nechcela otvoriť, ale nakoniec ju zubárka a sestrička tak zabavili, že si odvtedy nechá aj zuby umyť bez problémov (dovtedy nenávidela kefku)
Cca 1,5 roka starsia a s mladsou asi v roku, lebo uz sla aj starsia, tak spolu
Od 2, mala už všetky mliečne .
Ja som bola v 1,5r, keďže syn do 15m nemal ani jeden zub🤣
Cca od 2 rokov na prevenciu ...
Odporuca sa ist odkedy ma dieta mliecne zuby. Takze ten vek je individualny ale urcite nieco medzi 1-2rokom
Keď mala 11 mesiacov ale objednavala som ju hneď keď mala 9 mesiacov a prvý zub 😂 žiaľ naša zubárka je najlepšia a preto aj tie čakačky sú také aké sú
So starsou az od 5 rokov.nebolo mozne ju zazmluvnit ziadny zubar nechcel brat deti.ked otvorili Identic v Trnave konecne mi ju vzali a s 8 mesacnou idem o mesiac na vstupnu prehliadku ma dva a pol zuba
Od prvého zuba sa mu aj reálne pozrela do úst ale už aj pred tým sme chodili a chodíme pra ideálne, keďže som tam robila pred materskou čiže to pozná a nemá problém
Sestra chodí s deťmi od asi prvého zuba, nakoľko ja sa celej rodine starám o zuby už roky. Aj švagor začal chodiť 2x ročne na hygienu.
Nám povedala zubárka odkedy sa prereže prvý zub, ale boli sme aj skôr, keď sa dcére tlačilo viac zubov naraz, až jej z toho hrozne očerveneli a napuchli ďasná a bolelo ju to veľmi. Chodím s nimi 2x do roka na preventívku. My sme mali šťastie, mne zobrala deti moja zubárka, nových už dlho neberú.
My sme boli keď mala 2roky. Keďže v roku mala len 2zubky. Ďasná a zúbky sme čistili hned
Nám kázala naša zubárka v 2r
Od 1,5 roka
@kaca222 môžem sa opýtať keď ste zubárka , v pondelok pôjdem s malým , ale jemu sa horná jednotka nechce vytlačiť trosku mu trčí už dlhšiu dobu ale vôbec nejde von a má takú hrcku nad tým .. dávala som tomu čas ale už sa mi to nepáči , stretli ste sa niekedy s niečím podobným ? Vďaka

@bmijab už určite choďte. Som zubárka. Väčšinou chodia rodičia okolo roka, tí zodpovední 😃 malo by sa od prvého zuba, aby vam vysvetlil čo a ako čistiť. Nuž a najneskôr keď sú prerezané horné rezáky, tie ozaj potrebujeme hneď začať kontrolovať 🙂