icon

Oprava mliečnych zubov v narkóze v Martine.

zuzdom
5. mar 2020

Prrosim vas mate niekto skusenost s blombovanim mliecnych zubkov v nemocnici v Martine? Aku minimalnu vahu musi mat dietatko? Ako to prebieha? Ci sa v trn den odchadza aj domov?

Strana
z2
teuflerin
17. máj 2020

@vafinka veru......aj pristup aj vsetko bolo super......jasne ze peniaze by som vedela aj inak minut ale nelutujem to ze to islo do jej zubov a pevne verim, ze dospeje a uz to bude inak fungovat u zubarov

zuzdom
autor
17. máj 2020

@gabriela_obzerova do Ba ste boli predpokladam objednani do MySmile..aj my sme tam boli uz mame aj operaciu za sebou vyslo nas to 1710e lenze nasej netrhali nic vsetko jej na stastie opravili..z jedneho jej vyberali nerv a ostatne zle opravili a tiez nadvihovali dasienko..3 hodiny jej to robili takze makacka

gabriela_obzerova
17. máj 2020

@zuzdom zatial nie sme nikam objednani, mysmile orientacne 2000 povedali, oradent v prievoze cca 1500. Momentalne sa nam ale tolko neda 😏 Ta Zilina mi teda pride vhod, ked sa vojdeme do 700

vafinka
17. máj 2020

@teuflerin tak ano ale ked sa inac neda tak sa neda.ja som bola rada ze sme sa chytro viac menej dostsli na rad .ako cakala som aj taku cenu aku sme platili.ja som rada ze ma maly zubky pirobene

mijama29
17. máj 2020

@gabriela_obzerova podľa toho čo treba robiť, podľa toho sú aj ceny. Keď len trhajú a 3 zaplombuju napr. Je tenisti rýchlejšie aj menej. Nám keď sme my chceli zachrániť 5tky tak na ne na vsetk robili korunky ďalšie 4 plombovali, a ďalšie trhali. V narkoze bola 3,5hod... plánovali zo na 3, lebo 3,5 bolo jej maximum. Bohuzial to nestihli za tri bolo to tesne 3,5 hodiny takze samozrejme. Je rozdiel aj v tomto ako dlho je v narkoze. A Tak Vám poviem, ani ja som si to nemohla dovoliť. Ale riešiť cenu to bolo to posledné, som neskutočne vďačná evidentnú a pani doktorka cyprichovej. U nás bol velmi zlý stav... a cele to Je na rozpísanie, no ona v skratke, ona jediná neváhala a hneď sa malej ujala.

aniellik3
26. nov 2020

ahojte, mate tu niekto skusenosti v BB v anesteze u nejakeho dietatka za posledne mesiace, ako to prebieha, cena?

Strana
z2