Ošetrenie zúbkov v celkovej anestéze - Zvolen, Bystrica

xdelinka
12. okt 2015

Mojej dcere sa po dlhodobom uzivani antibiotik a sirupov od bolesti uplne rozpadli horne zubky. Okrem ocnych zubkov ma vsetky pokazene. Na dolnych ma dva kazy nie hlboke. Pred 2 tyzdnami mala operciu ( oblicky) ktora dopadla velmi dobre a myslim ze uz viac antib.nebude potrebovat. Brala denne uz od marca.
Sme samoplatcovia, nezijeme na sk a v tomto state sa ohladom zubkov mojej dcery zachovali otrasne. Hladam touto cestou vase rady a skusenosti.
Dakujem.

acer11
12. okt 2015

skús Mudr.Abelovský-Duomed Zvolen....robia aj s deťmi,výborný prístup 😉

bibistec
12. okt 2015

fuha, no nazdar, velmi velmi drzim palce, my mame super zubara ale v KE a dcerka ma tiez pokazene zubky ale zatial nemuseli nic robit ale bezne aj vrtaju a plombuju u nasho zubara a v pohode deticky ani strach nemaju hlavny je pristup , aby bol zubar ustretovy a pod.

xdelinka
autor
12. okt 2015

@acer11 Dakujem pekne za info, uz som tam volala a bud.tyzden mame termin. Fakt mily a profesionalny pristup 😉

xdelinka
autor
12. okt 2015

@bibistec Dakujeme pekne 😉

acer11
12. okt 2015

@xdelinka a prečo celkovú anestézu,ak sa smiem pýtať?

xdelinka
autor
13. okt 2015

@acer11 Boli sme tu na konzultaciu a zhodnotili ze by to bolo najlepsie. Je to 8 zubkov. Lenze ja niesom velmi nadsena. Je to fakt ta posledna moznost. Preto som velmi rada za Duomed dohodli sme sa ze vyskusame aj bez toho, ze ide len o pristup lekara k dietatu. Ona si necha zubky pekne pozriet len neviem ako to bude s injekciou :-/ Preto som hladala aj taku ordinaciu co robia aj v celk.anesteze ak by to naozaj neslo aby som nemusela behat kade -tade.

xdelinka
autor
13. okt 2015

@acer11 a hlavne preto ze ju predne zubky pobolievaju.

acer11
13. okt 2015

tak keď sme to zvládli my,tak to určite zmáknete 😀

xdelinka
autor
13. okt 2015

@acer11 tiez ste boli v duomed? Kolko zubkov a kolko rockov ma dietatko ak sa smiem opytat? To bola povzbudiva veta , uz som pomaly na nervy... 😕

acer11
13. okt 2015

@xdelinka IP 😉

zuzdom
31. jan 2020

@xdelinka ahoj.hladam kade tade na nete zubnu ambulanciu kde robia aj malym detickam zubky..narazila som na vasu diskusiu.smiem sa prosim opytat ako to dopadlo u vas?moja mala bude mat teraz 2 rocky a predny zubok sa jej kazi bola by som rada keby nam ho niekde opravili,len so spolupracovanim je to u nas velmi zle aj pri umyvani zubkov velmi vyvadza..dakujem za odpoved