Prerezávajúce sa zúbky - teploty a čakanie na zlepšenie

zienka21
3. nov 2020

Mile žienky chcem sa spýtať na vaše skúsenosti, ako dlho sa vam rezali zúbky? Resp ak ste teplotovali a pod ako dlho vam to asi trvalo kedy sa polepšilo čo asi čakať? Akurát nam to začína ☺

danielle98
3. nov 2020

@zienka21 Joooj, nám sa aj dva týždne vedeli zúbky prerezávať... Teploty sme síce mali málokedy ale nepokojný bol stále...🤦🤦 Už som vedela, že keď je nervózny tak to sú zuby a ešte keď mi vie pekne prespať celú noc ...a zrazu bum, každú hodinu spustil plač 🙈 Máme takmer rok a pol, zuby nám idú stále ale už to ide nejak rýchlejšie 🙏

zienka21
autor
3. nov 2020

@danielle98 no ja som vcera v noci spala 2 hodiny.. Začali nám veru krušné zubkove casy jeden už cela špička takmer vykúka druhy už tiež začína tretí sa belie.. Veru tri sa nam naraz tisnú.. Take čo viem vidim teraz ma vsak mala nechce ani do úst pustiť tak neviem či... Oh nech sa tie zubky poponáhľajú na tej ceste von.. 😕 máme 8 mes

danielle98
3. nov 2020

@zienka21 Nám sa tisli všetky 4 stoličky naraz... Takže ja presne viem, ako sa cítite a pevne vám držím palce, aby ste to čo najskôr zvládli 😇🙏🙏

zienka21
autor
3. nov 2020

Och velka vdaka hadam áno

lavender21
3. nov 2020

Tak to si nepamätám, mala som vtedy asi 6 mesiacov... Ale vtípky bokom, keď sa dievčatám prerezávali zúbky trvalo to pár dní. Keď veľmi plakali a boli mrzuté, dala som im Nurofen, aby sa netrápili. Hlavne v noci. Pri opakovanom zobudení a plači nám vždy pomohol...

zienka21
autor
3. nov 2020

@lavender21 mame aj my sme nasadili no aj s nim.. Teplotujeme a ob as nevieme čo už so sebou.. Už snad to bude cim skôr za nami

andreatytler
4. nov 2020

@zienka21
Nas mal len take priznaky ze zle v noci spal. casto sa budil. Prvych 6 zubov to trvalo mesiac.

zienka21
autor
5. nov 2020

@andreatytler super tak to crlkom chytro vam vyšli.. Aspon ste sa natrápili toľko ked tie prve zubkx sú asi najhoršie a potom vraj este stoličky

andreatytler
5. nov 2020

@zienka21 Hej to islo rychlo 🙂 ale potom o par mesiacov mu isla spodna dvojka. Jeden, jediny zub a trvalo to 6 tyzdnov. Ale tam musela byt aj nejaka separacna uzkost alebo mu bolo zima v noci, lebo tam fakt zle spal. Ale uz je zase v pohode. Ved to, tych stoliciek sa najviac obavam.