Priesvitný strojček a vaše skúsenosti
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂
@lianka123 mne v BA pred cca 2,5-3r tiez nacenili full na 5500-5700€ (bola som vtedy u 2 doktorov na konzultacii). Teraz to uz robi viac doktorov, takze sa da uz aj v BA najst full invisalign za menej ako 5tis, ale ti najlepsi a najskusenejsi ako Thurzo, Dianiskova si stale drzia ceny. Lacnejsi su hlavne ti, co s invisalignom len zacinaju a nemaju tolko skusenosti, tak sa snazia nalakat novych pacientov na nizsie ceny
Baby ja byt vami skusim v Cechach - Brno napriklad. Pretoze tie ceny co tu pisete - su sialene. Co ja viem, tak v CR to stoji okolo 3000e Ak mate kratku liecbu - napriklad na pol roka - tak v Brne nevidim problem. Z Ba a okolia ste tam zachvilu. Samozrejme na liecbu komplikovanej vady, na 24 mesiacov to nebude ideal.
@kittykat22 suhlasim. Prave sme boli v brne. Cena 3100 full. A klinika brutalna
Chcem vam povedat moju recenziu s klinikami. Dentaderm podla mna oproto brnu katastrofa a drahi, cakate na stojaka. Brno- urobia vam vsetky snimky, vysetrenia naozaj zadarmo. Vysvetlia poradia a potom sa vy rozhodnete.
@vlcik1 tak to je riadna blbosť 😂 to ti povedal nejaký riadny šmudlo, normálne pred jedlom vyberiem oplachnem po jedle vydrhnem zuby a nasadim spat. Raz za 3-4 dni to šupnem do pohára s čistiacou tabletou na protézy. Niekedy ani netreba len kefkou prečistím. Mením každých 7 dni za novú sadu. A každé ráno večer používam okrem pasty aj ústnu vodu. 😉
Ahojte. Viete mi poradiť niekoho skúseného v okolí Žiliny? Kafkadent už je prestahovany v BA.

@shivaya ahoj nemas prosim fotky?