icon

Priesvitný strojček a vaše skúsenosti

alexaalexa
16. jan 2013

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂

nihane
23. jan 2020

@shivaya ahoj nemas prosim fotky?

lulik11
23. jan 2020

@lianka123 mne v BA pred cca 2,5-3r tiez nacenili full na 5500-5700€ (bola som vtedy u 2 doktorov na konzultacii). Teraz to uz robi viac doktorov, takze sa da uz aj v BA najst full invisalign za menej ako 5tis, ale ti najlepsi a najskusenejsi ako Thurzo, Dianiskova si stale drzia ceny. Lacnejsi su hlavne ti, co s invisalignom len zacinaju a nemaju tolko skusenosti, tak sa snazia nalakat novych pacientov na nizsie ceny

danka728
23. jan 2020

@vlcik1 no to presne neviem ale kľudne sa môžem opýtať 😊😊 zase človek minie na cestu aj tak ale keď to stojí za to 🙂

lianka123
23. jan 2020

@sojer78 kukam, ze v brne je to vcelku lacne. Auto mam 🙂

lianka123
23. jan 2020

@lulik11 no mne to doslo tak ze nabuduce pridem asi na konzultaciu v teplakoch 🙂

luciade
Autor odpoveď zmazal
luciade
Autor odpoveď zmazal
lindesy
8. feb 2020

@vlcik1 ahoj, prosim ta, kde v tn si sa objednala na konzultaciu?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lindesy
9. feb 2020

@vlcik1 Dakujem, o tejto doktorke som ani nevedela. Das potom, prosim, vediet?

kittykat22
9. feb 2020

Baby ja byt vami skusim v Cechach - Brno napriklad. Pretoze tie ceny co tu pisete - su sialene. Co ja viem, tak v CR to stoji okolo 3000e Ak mate kratku liecbu - napriklad na pol roka - tak v Brne nevidim problem. Z Ba a okolia ste tam zachvilu. Samozrejme na liecbu komplikovanej vady, na 24 mesiacov to nebude ideal.

lianka123
9. feb 2020

@kittykat22 suhlasim. Prave sme boli v brne. Cena 3100 full. A klinika brutalna

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Autor odpoveď zmazal
vlcik1
Autor odpoveď zmazal
lianka123
10. feb 2020

@vlcik1 ahoj kukni svetrovnatek.cz su tam ceny, su naozaj profi

lianka123
10. feb 2020

@vlcik1 kukni to na tom www

lianka123
10. feb 2020

Chcem vam povedat moju recenziu s klinikami. Dentaderm podla mna oproto brnu katastrofa a drahi, cakate na stojaka. Brno- urobia vam vsetky snimky, vysetrenia naozaj zadarmo. Vysvetlia poradia a potom sa vy rozhodnete.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
janulienocka
27. feb 2020

@vlcik1 tak to je riadna blbosť 😂 to ti povedal nejaký riadny šmudlo, normálne pred jedlom vyberiem oplachnem po jedle vydrhnem zuby a nasadim spat. Raz za 3-4 dni to šupnem do pohára s čistiacou tabletou na protézy. Niekedy ani netreba len kefkou prečistím. Mením každých 7 dni za novú sadu. A každé ráno večer používam okrem pasty aj ústnu vodu. 😉

lianka123
27. feb 2020

@vlcik1 ano. Jednorazovo to je 3100 a na 3krat 3400euro
@vlcik1 ideeem. Uz som zaplatila zalohu

memek
27. feb 2020

@vlcik1 nie je to pravda. Vzdy si strojcek vyberies ked pijes nieco ine ako vodu o strojcek sa staras cistis ho. Je to uplne skvela vec 🙂 kto uvazuje nech ide do toho! Stoji to za to

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lianka123
28. feb 2020

@vlcik1 ja tiez jeden a pol roka. 16.4 mi to idu nasadit

lindesy
28. feb 2020

@vlcik1 ahoj, kto ta odradza?
Bola si v tn na sihoti, ako ma ordinaciu mudr. Latkocy? Bol tam aj on?
Pozeram, ze ta to vyslo 3100? Platila si nieco aj za konzultaciu?
Dakujem

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zuzkakrskova
1. mar 2020

Ahojte. Viete mi poradiť niekoho skúseného v okolí Žiliny? Kafkadent už je prestahovany v BA.