Priesvitný strojček a vaše skúsenosti
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂
@lusyn do Brna chodim. Mne povedali že by som mala tie gumičky nosiť stále (aspon do najbližšej kontroly) lebo mne riešia aj moj hlboký skus. Jem 3krat denne takže zakaždým ked dojem a idem si nasadiť strojček tak si dávam nové gumičky. Myslím že okolo 20.dlahy mi budú vyrovnávať dva konkrétne zuby a vtedy mi spravia dalsie gombiky a tam budem mat dalsie gumičky :D to bude zaujímave. Teším sa 🙂
@sparky dakujeem 😇 to som zvedavaaa pak si mozeme poslat foto pred a po 😄😄
@myska510 ku ktorej doktorke ? ☺ fuha no zaujimave teda , tak to radsej pekne nos aby si to mala tip top 😁.. ja este nemam strojcek ,mozno za mesiac abo dva dostanem uz som nedockava dlho to trva😆
Dakujem pekne🙃 tu vyzualizaciu mi poslali ked som bola na prvej konzultacii 🤭
@lianka123 nemas zaco 😇
@lianka123 ahoj, no myslím, že počet dlah úplne neodzrkadluje dojem krivosti zubov. Ja mam krivé asi tak stredne by som povedala, ale tiež mam skolabovane vnútorné oblúky a predkus. Takže pohyby su najmä na zadných zuboch. Som skoro v polovici liečby a na predných zatiaľ nič nevidno 😃🙈
Ahojte. Tak som sa aj ja k Vam pridala. Tiez mam strojcek a zatial iba tyzden 1 dlahu. Dlah mam 26. Ale na tej simulacii ich je az 67. Asi mi ich daju dodatocne. Mam velmi krive zuby, medzeru medzi jednotkami a predkus a uzke obluky. Bude to zazrak ak sa mi to napravi. No tesim sa na to.
@vlcik1 Ahoj, tak ja som nakoniec podľahla čaru zľavy a dala sa na FDC (BA). Mám za sebou 1.scan a teraz čakám na ďalšie kroky, no to ešte potrvá 🙂 Zaň som platila 500€ a zvyšok budem platiť na konzultácii (netreba naraz, dá sa min. na 2x, čiže okolo 1500€ a 1400€ pri ďalšej návšteve, ale že toto mi všetko príde v maili s videom). Potom tá retencia je +100€ alebo +200€, záleží na type retainera (za 100€ je taký priesvitný, za 200€ živicový-taký ten plátok na podnebie s drôtikom, či ako sa to volá, ten je vraj aj kvalitnejší). Chcela som počkať na to Brno, ale vidím, že to by som zas čakala do ďalšej jari a to som už nechcela, lebo ktovie ako by to bolo aj potom. A hlavne by som tam ja dochádzala vlakmi/busmi, takže aj to ma pri tom rozhodovaní odradilo.
@vlcik1 V BA som mala príjemný, scan mi robila sestrička, čiže s doktorom/doktorkou som ešte ani nebola, to až potom, keď mi pošlú dáta na mail sa nejak dohodne. Pocitovo veľmi príjemné, čisté, pekné prostredie. Vstupná konzultácia mi prišla na dobrej úrovni (robili mi merania posunu, scan, RTG..), takže na mňa ako laika to pôsobilo odborne, ale tak nemám to s čím porovnať. A teda prišla som tam a spýtali sa ma, či chcem hneď aj scan a ja že áno, takže to bolo hneď tých 500€. Na úvod mi hneď všetko vysvetlili a povedali mi aj o platení, len si to presne nepamätám. Dá sa to buď hneď naraz (2875€) alebo potom nejak v priebehu prvých 3 mesiacov, že časť na tej konzultácii, kde sa navrhne aj plán s lekárom a ďalšia pri nasadení. Čiže vo výsledku nejak 1475€ a 1400€ v priebehu 3mesiacov, ale naozaj si to presne nepamätám a nechcem povedať zle. Že tieto pokyny by mi mali prísť potom na mail, kde bude aj to prvotné video, čo má byť do mesiaca. A čítala som, že sa to takto robieva aj inde, takže určite to bude nazačiatku liečby a nie až ku koncu. Možno individuálne sa dá dohodnúť aj nejak inak, mne ale povedali len takto a ja som sa nepýtala. A platí sa teda v začiatkoch tých 3375€ (500€, 1475€, 1400€) a potom nakoniec sa až ten retainer dopláca (100€ alebo 200€). A recenzie som nenašla, na Zľavomate je asi 5 kladných, ale tak popis k tomu nejaký výstižný nie je. A este k tomu, že kde - v BA je kupón limitovaný na Devínsku a Petržalku, kvôli spojom som si vybrala Devínsku a tam mi povedali, že až v novembri a tak som sa spýtala, či Petržalka nemá niečo skôr, tak potom pozreli a dovolili mi na tú prvotnú konzultáciu a scan prísť aj na Štúrovú, ktorá ale v ponuke nie je, len im tam zrovna niekto vypadol a mali voľný termín, no na všetko ostatné budem potom chodiť do Devínskej. Čiže čo chcem povedať je, že v BA môže byť dosť problém s termínmi a keďže kupón platí do decembra, asi by sa to zišlo začať riešiť 🙂

@dagmarix baby ja mam dost krive zuby a mam 35 dlah, 46 je vcelku dost