Priesvitný strojček a vaše skúsenosti
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂
@sparky ahaa taak.. lebo som rozmyslala ze ci to nebude vadit? viem ze hovorila ze jeden nevadi no teraz sa bojim aj jest aby neodletel dalsi😂 ..🙄mne tak istoo na 7cke dole nedrzal tak mi ho tam ani nedali a teraz zase z 5tky na druhej strane ale tam mam korunku tak asi preto 😄😄
Hh si ich porataj pred dentalnou a po 😂
@lusyn myslím, že to nesúvisí s plombou 🤔 na tej sedmičke mi to nedrží preto, lebo attachment mám mať tak divne zozadu. A tam mám ďasno ( osmičky nemám prerezané) a líce. Takže keď ho tam lepia tak sa tam nemôžu poriadne dostať ani s tým svetlom čo vytvrdzuje ten materiál.
Toto je moja teória 🤷😂
@lusyn a cítiš tlak keď máš tie gumičky, alebo aký je to pocit? Okrem toho, že neotvoríš poriadne pusu 😄
Inak ja v noci slintám 😂🙈 teda hlavne keď mám novú dlahu a poriadne nedovriem pusu 😄 inak ani nie, ale nové dlahy, to je des 🙈😂
Veď zavolaj alebo tam napíš. Od toho tam sú. To sa stane keď má človek moc informácií, tak potom zabudne.
Na dentálnej mi robili všetko, zubný kameň, aj pieskovanie a aj floridovanie. To pieskovanie krásne vyčistilo aj attachmenty 😊
Akurát som si predĺžila o dva dni výmenu dlahy. Mala som si dávať deň pred hygienou novú. Lenže to by som mala hrozne citlivé zuby a hygiena by bola utrpenie, tak som si dala novú dlahu na druhý deň po hygiene.
@sparky do teraz som necitila nic extra , len sa mi zda ze mi ide tazsie vrchna dlaha dole 🤔 v noci som mala pocit takeho tlaku v ustach a ako keby som tlacila zo spodnymi zubami na vrchne ..abo opacne neviem..🤔 a dnes to mam zase od rana v praci a jako citim sanku a trochu ako keby bolest tvare take napatie..abo jak by som to popisala .. uz sa teda neviem dockat tych silnejsich 🙈
Jeej no supeer ze ti to krasne vycistilo🙊🙊 to som sa ta aj chcela spytat ci si nemala citlive zuby🙂 dobre vediet teda.
Tie dva dni su niic 😁 a ako casto ti odporucili dentalnu ? 🙂
zuby sa bežne kývu. ale iba minimalne. po polroku INVI nemám pocit, že by to bolo nejaké dramatické
@alexaalexa kamoska si to dala v KE a cca 3000eur to stalo
Ma niekto skusenosti s SX dlahou? Dala som si ju vyrobit. Nosila som strojcek asi 10rok dozadu - fixny. Mala som pocit, ze sa zuby pohli tak som dala vyrobit dlahu aby sa to zafixovalo. Uz asi mesiac nosim tu dlahu poctivo kazdu noc a mam pocit, ze sa tie zuby este viac pohli ako predtym. Boli mi ale povedane, ze ta dlaha zuby zafixuje. Je teda mozne ze sa zuby pohli alebo je to len moj pocit? Dlahu mam len ma hornej celusti, spodne zuby bez dlahy. Alebo sa pohla spodna cast a tym padom, ze nosim dlahu na hornych, tak ten zhryz je pokriveny? Prosim poradte ci sa zuby pri sx fixacnej dlahe moze pohnut alebo je to len moj pocit. Dakujem

@lusyn mne povedali, že keby mi odpadli nejaké attachmenty tak nemusím volať ani chodiť. Že najdôležitejšia je dlaha.
Mne hneď po 4 dňoch odpadol attachment na spodnej sedmičke. Teraz na prvej kontrole mi ho tam dali a ako som prišla domov a dala dole dlahu tak mi zostal v tej dlahe a nie na zube 🙄😂 Proste mi to na tomto zube nedrží už od začiatku 🤷
Inak držia všetky. Cez týždeň som objednaná na dentálnu hygienu tak som zvedavá či budem mať všetky attachmenty keď budem odtiaľ odchádzať 😄