icon

Priesvitný strojček a vaše skúsenosti

alexaalexa
16. jan 2013

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti s "priesvitným" strojčekom. V akej cene sa pohybuje ( ak už mám 18). Prípadne môžete odporučiť aj nejakú dobrú zubárku. Ďakujem 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
necesita
26. júl 2021

@vlcik1 no vzhladom na vek sa uz vyriesit vsetko neda,ale zo 100% aspon 60-70% tak mi to vysvetlila doktorka.urcite po ukonceni liecby strojcekom ma caka este dlha cesta,mozno nocny,alebo zdratovanie zvnutra,ale to dopredu nikto nevie povedat.no uz teraz po 19 tich tyzdnoch je to omnoho funkcnejsie

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
andy03
26. júl 2021

Kamarátka ho má - cena nakomplet aj s kontrolami -2500€

vlcik1
Autor odpoveď zmazal
76california
27. júl 2021

...odporucam cestovat do lacnejsieho regionu...neprecestujete ten rozdiel, aj keby ze cestujete na kontroly kazdy tyzden...

roxxxana11
5. aug 2021

@roceska môžeš mi prosím povedať kde si si dala robiť SPARK? Porovnávala si ho cenovo s Invisalign, vyšiel lacnejšie? S nosením je to ako, tiež sa ťažko dáva dole, alebo je to v pohode?

roceska
5. aug 2021

@roxxxana11 V Dermadent v Auparku. Neporovnávala som, išla som na konzultáciu, predložili mi ponuku a ja som ju akceptovala. Všetci mi hovorili, že ma to výjde na 4.000 +, tak som bola potešená, že to bolo menej ako 3.000. Takže som nešpekulovala a zobrala to. Na začiatku som pri snímaní panikárila, lebo som mala pocit, že si vytrhnem mostíky, čo mám. Ale teraz som si zvykla a už je to úplne v pohode. Dávam dole 3x denne. Nasadenie je úplná pohodka. Dlahy vymieňam každých 10 dní. A pijem s ním aj kávu aj čaj a nemám pocit, žeby sa zafarboval.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
roxxxana11
11. aug 2021

@roceska ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Ešte sa chcem opýtať, strojček máš na horné aj dolné zuby? A na prvotnej konzultácií si platila len za ňu, či ešte za niečo napr. RTG, liečebný plána atď.? Rozhodujem sa medzi 2 klinikami, kde v prevej mám konzultáciu zadarmo no SPARK tam neponúkajú, tak neviem koľko mám v Dermadente počítať za vstupnú konzultáciu.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
roceska
11. aug 2021

@roxxxana11 tak ako píše vlcik1 , konzultácia je 25 eur. RTG som mala vlastné od môjho zubára, takže už som nepotrebovala, takže cenu neviem. A mám strojček aj na horné aj dolné zuby. Cena závisí aj od počtu zubov. Ja mám 27.

roceska
11. aug 2021

@vlcik1 mala som kovový ako dieťa , ale je to viac ako 40 rokov dozadu, takže fakt sa nepamätám aké to bolo, nemám vôbec žiadnu pamäťovú stopu, žeby bol nejaký problém a zuby mi pekne vyrovnal.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
roxxxana11
12. aug 2021

@vlcik1 ahoj, áno medzi nimi sa rozhodujem, ale myslím že sú v podstate rovnaké, čiže zaváži aká bude cena 🙂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
lucia1717
25. okt 2021

@vanullienka ...dobry vecer, odpovedal vam niekto? Nakolko by ma zaujimalo presne toto iste

aksunah
25. okt 2021

@alexaalexa áno,toľko stojí!

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
nedockavka372
28. okt 2021

@vlcik1 prosim, kde?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
emilia02
8. nov 2021

@vlcik1 ja by som mala záujem

paula1502
2. jan 2022

@memek mňa zaujíma, že či treba dlahu aj na spodné zuby?Keďže ja potrebujem vyrovnať 2 zuby hore.
Ďakujem🙂

zuzanagul
22. jan 2022

@22021987 u koho ste boli na strojcek? Vdaka