Prvé zúbky
Mamicky!
Mojmu 8mes syncekovi idu zubky a uz druhy den ma vysoke teploty aj 39,5°C. Samozrejme sme boli u lekara. Len chcem vediet ci to je normalne a kolko moze trvat? 😞 Zajtra rano ideme zase..diky. pekny vecer
@ivett311 teploty zo zubkov byvaju,ale nie az take velke max 37,5 hlavne nech vela pije tekutin
Moja dcera mala taketo teploty tyzden a bolo to zo zubkov, vtedy sme boli na vsetkych moznych vysetreniach a nic jej nezistili a nakoniec vysli zubky
Ja som tiez vsade mozne citala, ze take vysoke teploty nemozu byt. Nasa mala teploty okolo 39 a raz az 40,2°C. Ziadne ine priznaky, CRP aj vyter bez nalezu a hned ako horucka ustupila tak na dalsi den som nasla malej prerezany zubok. Mala uz 14mesiacov a bol to len jej 3ti (o tyzden vysiel dalsi), cize mna nikto nepresvedci o tom, ze pri zubkoch nemozu byt aj taketo vysoke teploty.
Aj my sme mali take potom hnacka to bolo pred 4 dnami teraz sa nam uz rezu 2 dolne jednotky ☺
Môj syn síce nemá teploty, ale nemá vôbec chuť do jedla a večer sa non stop budí s plačom. A už to trvá približne týždeň, a zúbky sa prerezávajú dva spodné naraz -_- ako dlho to ešte môže trvať ?

tieto teploty určite niesu zo zubkov,ma nejaku inu chorobu,treba to dozistovat...skore uzdravenie prajem