Rast zúbkov a neustále si pretieranie očí,nosa, tváre
naozaj uz neviem,tak to pripisujem prvym zubkom.moj uz takmer 6mesacny syncek sa posledny tyzden v noci budi cca 20krat...cez den to este ako tak uslo ale posledne dva dni uz aj cele dni narieka.ked neplace 8hodin denne tak ani jednu.zubky mu uz presvitaju davno,ale bodku zatial nema ziadnu.ked ho hladkam,nosim...vobec uz to nezabera-akurat vezme moje prsty a pcha si ich az do hrdla.to iste so svojimi pastickami.nervozny je nehorazne,skre si stale oci-vyspany je dost.a vcera uz mal jedno oko cele cervene...Uz sme na prasky,ale co pojdem dr. ze iba place?zas ma len vysmeje,ze mame nekludne dieta.a este-gely na zuby nam zaberaju tak na 2minuty ☹ calgel aj dentinox nic.raz som zo zufalstva dala panadol baby sirup ale s tym ho nemozem dopovat furt.poradite?
Panadol nevadi, len treba dodrziavat odporucany interval medzi dávkami. Homeopatikum Camillia ste neskusali?
@seahorse27 aj ja tu camilliu odporucam super vecicka
@seahorse27
@asha300 no len som citala ze.sa to dava len na 3dni...a on uz teraz to ma tyzden a ktovie dokedy ☹
Akoby si moju malu opisovala. Teraz jrj vysiel 3.zub a trapime sa uz 3 mesiace. Ale uz jej ani nic nedavam,mebudem stale do nej daco pchat. A ta camilia sa moze kludne aj dlhsie,tie 3 dni su ak ma teplotu
@lulu0902 dáš 1 den prestávku a pokračujes ďalej na 3 dni 😉

@lulu0902asi nic nezostava len vydrzat, ale ten panadol, ak mu pomohol, tak mu ho daj aspon na noc, ved v pribalovom letaku je uvedene, ze sa moze podavat aj pri bolestiach vznikajucich pri prerezavani zubov