Prosim vas trhate detom zubky alebo ich nechavate uplne same vypadnut? Synovi zubok uz leeedva drzi, obavam sa,ze ho prehltne ked sam vypadne. Ako to robite vy?
@katuskamala1 tiež sa bojím,že prehltne. Ja to robim tak,že akože vyskúšam či sa veľmi kýve a iba ho pevne chytím a ako odtiahne hlávku, tak mi zostane zub v prstoch. Ale to fakt až keď drží iba na vlásku.
Prvy som vytiahla,kedze za mnou prisla,ze uz ju velmi boli..ale to som vlastne len chytila a ostal mi v prstoch..druhy zubok sa kyve uz dllllho,aj rastie za nim dalsi,ale to musime k zubarke,kedze mliecny sa vobec nechce pustit ♀️ no ak by mi nedovolila vytrhnut,neurobila by som to
Ak ho prehltne tak sa niet čoho obávať, normálne ho vykaka
Skúšali sme pomaly kyvat a ostal mi potom v ruke. Ale bohužiaľ iba 2, ostatne sme museli ísť k zubárke, keďže nové rástli za mliecnymi a nevstrebali korene mlienych
alebo skuste pokrutit do jednej strany ten zubok, niekedy tak vypadne
vacsinou si vytrhne syn sam, lebo mne to nejde ....a on to lepsie citi
Dcere zatial vypadli 2. Jeden jej vytiahol muz a druhy ucitelka v skolke. Ale uz drzali oba len na vlasku a tak sa jej pohli, ze ich mala vodorovne. Trhanie to nebolo, len ho chytili a trosku potiahli. Keby si ho chcela dat naspat do zvislej polohy, ostali by jej v ruke.
Teraz sa jej velmi hybu hore, mne by ich oco ako dietatu vytrhol, ale tiez cakame, kym bud vypadnu same ale budu na vlasku.
mojim som ponúkla pomoc pri trhaní, niekto chcel, niekto nie a vytrhol si sám. Oni sa s tým najprv hrajú, až sa to vykýve tak, že už fakt skoro nedrží. Ale s takým už nejdú spať, aby sa nezadusili.
Nezadusi sa nim, toho sa nemusis bat. Skusali sme vytrhnut, nesiel. Jeden vypadol sam,,druhy trhala zubarka, lebo mliecny za nim rastol do kriva, ale veaj sa vyrovna
Ja som prve styri vytrhla dalsie dva vypadli same
Malej museli dva "vytrhnúť" kedže jej rástli nové a podla pani zubárky že sa narovnajú čo bola s prepáčením chujo.ina takže museli jej vytiahnuť. Jeden si omylom vybila, keď sa udrela o stôl. našťastie to bol kývajúci. A naposledy zahryzla do rožka s maslom a zub ostal v ňom :D
Malá nechcela aby jej hocikto zub vytiahol, sľubovali sme aj neviem čo a aj tak ...
@katuskamala1 nie, netrhám. Nenávidela som to ako malá. Keď prehltne, tak vykaká a bude .
@katuskamala1 jasne, ze vytrhnut. Mam 3 deti, poslednemu sme teraz trhali poslednu dvojku . Ze by mu same vypadli, neprijemna predstava. Sice syn sa 20minut pripravyje na vytrhnutie, no vzdy to ideako po masle.
prvych par sme boli u zubarky. Lebo ich to uz bolelo, a zuby nie a nie vypadnut, ani same, ani za domacej pomoci.
Teraz si ich trhaju same. Tak si vyvyklaju, vyheglaju, ze si ich az vytrhnu.
@katuskamala1 trhali sme ked to slo aby sa nestalo ze zub bude rast krivo. Len stolicky trhala doktorka lebo tie nam nesli.
@katuskamala1 trhám lebo držia ako prikovaný aj keď sú na vlásku. A potom sa mu tlači už nový a zákonite ide krivo. Tak si na to dávam pozor ale posledné 1 už zvládol sám.
@katuskamala1 nechám sám vypadnúť. Môže byť ako na vlásku, ale ešte stále drží a bolí