Trojročná neznáša umývanie zúbkov
Ahojte baby. Zaujímali by ma vaše rady v našej situácii. Staršia dcéra ( za 3 mesiace má 3 roky) neznáša umývanie zúbkov. Skúšali sme všetko. Normálne detské zubné kefky, elektrické kefky (pre deti od troch rokov) , samú sme ju nechali si vybrať kefku aká sa jej páčila , kupujeme jej zubnú pastu ktorá jej "chutí" (a je určená pre deti jej vekovej kategórie) , púšťali sme jej videá o umývaní zúbkov, pesničky, knihy o umývaní zúbkov , na sebe sme jej ukazovali... Ale nič z toho. Keď ju chvíľu nechám samú si čistiť zúbky tak je spokojná ale len kefku okúše a trocha si snaží predné zúbky vyčistiť ale už keď jej dočisťujem ja tak je to vždy boj minimálne na 20 minút čo kričí, kope, metie sa ... Nenechá si ani od partnera , vždy to isté...trápi ma to lebo má krásne zúbky. Nedávame jej (mimo Mikuláša a veľkej noci) vôbec sladké , čipse ani sladené malinovky ale všímam si že na predných zúbkoch aj napriek tomu sa jej robí začínajúci kaz. (Idem s ňou zajtra k zubárovi ) čo by ste poradili aby malá tak neprežívala to čistenie zubov? Prípadne aké sú vaše skúsenosti .

@zuba1987 ideme objednať prvý krát na odporúčanie malej zubára 🤗 ale áno myslím že je to jedno. Aspoň keď pozerám tie príchute nevidím zmenu v zložení alebo popise tak tam je asi len zmena chuti pasty.