icon

Veľký strach zo zubára. Čo pomáha vám?

rainbow82
13. jún 2019

Ahojte baby,je tu nejaká, ktorá sa boji extrémne a zubára????Ako to zvládate a prežívate?Čím sa upokojite? Ďakujem

Strana
z2
hennyinnsbruck
14. jún 2019

@dzt 😱😱😱😱no pekne...
Ja musím povedať že mám super zubarku nastastie....

rainbow82
autor
14. jún 2019

@dzt juj bez.inekcie čistit kanáliky? To ste tam vydržali sedieť?No to Váš obdivujem veľmi!Ja by som bez inekcie ani ústa neotvorila!

krpcurik
14. jún 2019

@rainbow82 ja som tiez mala panicky strach, mesiac som chodila s bolavym zubom az som sa nakoniec prekonala a isla som...samozrejme kedze som tam nebola 7 rokov, bolo treba porobit aj ine zuby a chodila som tam od marca do septembra kazde 2-3 tyzdne a postupne ten strach mizol...teda cim viac som tam bola, tym menej som sa bala

rainbow82
autor
14. jún 2019

@krpcurik veď áno..ten strach tam bude vždy aj keď človek vie že ti nebolí .Ja som poznala jednoho známeho zo strednej a tomu inekcie nechceli vôbec zabrať! Všetko mu robili bez inekcie!A ja sa tu bojím keď mi dá inekciu a bolesť nebude 😂

dzt
14. jún 2019

@rainbow82 ked sa na to spätne pozriem, normálne neviem kde som nabrala toľké sebazapretie 😂 Keby mi teraz povedal že to spraví bez injekcie, tak sa postavím a odídem preč 😄

krpcurik
14. jún 2019

@rainbow82 mne zatial vsetko robil bez injekcie, tej by som sa asi bala este viac ako samotneho vrtania 😀 a tiez mi vtedy vytahoval nervy z toho bolaveho zubu, lebo vlastne uz bol mrtvy ale trhat som nechcela...a ani to nejako extra nebolelo...menstruacne bolesti su podla mna horsie nez ta bolest u zubara...len ten strach prekonat, to je naozaj najtazsie

rainbow82
autor
17. jún 2019

@uzanka16 navštívte inú kliniku na trhanie 8.Je ich veľa.Popytajte sa ľudí a čítajte recenzie na nete.Aj ja mám tak dve 8 zarastené no bojím sa ísť k zubárovi.Vacsina ľudí tam presedi v kresle dlho lebo je to náročne na výber.Kolko ste platili za to? Určite Vám pichli zle inekciu alebo nedal čas aby zabrala 🤔

rainbow82
autor
17. jún 2019

@krpcurik ja zas bez inekcie nedám nič.Raz mi ťahala nervy bez inekcie a odvtedy ten strach je vo mne.A vŕtanie je moja slabosť 😣

uzanka16
17. jún 2019

@rainbow82 neplatilo sa nič za trhanie na stomatologickom oddelení.teraz môj zubár si zamestnal mladú stomatochirurgicku vraj je dobrá a je z Košíc z kliniky Alexia creativ no tak som zvedava

xima
17. jún 2019

@dzt aj mne cistil zubar kanaliky bez injekcie 😖 tri dni som tam chodila, aj tak mi napokon ten zub vytrhol. A ked mi pri cisteni sla od bolesti slza, tak on este ze to predsa nemoze tak boliet 😠 samozrejme zubar uz zmeneny, teraz chodim k najlepsiemu zubarovi na svete, mal ambulanciu v anglicku ale vratil sa na svk, to bola pre mna najlepsia sprava 😊 aj on sa chytal za hlavu ked som mu vravela ze mi zubar cistil kanaliky bez umrtvenia

dzt
17. jún 2019

@xima další mäsiar 😄 vyžívajú sa v tom asi 😄

rainbow82
autor
17. jún 2019

@xima coooo? Bože to su blázni.Bez inekcie 😒.Ja sa čudujem ľuďom čo tam vydržia sedieť!!!!!! Klobúk dole,lebo ja by som zdrhla už len keby povedal že ide vŕtať bez inekcie!!!!

xima
17. jún 2019

@rainbow82 vies co nejak som si myslela ze to az tak predsa boliet nebude.. teraz uz keby mi zubar povedal ze mi ide cistit kanaliky bez injekcie tak v ziadnom pripade. Ani vrtat 😃 @dzt,hej oni sa v tom asi vyzivaju niektori 😕 sa im divim ze ci sa im dobre pracuje ked sa im tam niekto v kresle myka od bolesti 🤔

elenita
17. jún 2019

Ja idem teraz k zubarovi ... no ... nemala som sa asi zacitat do tejto diskusie momentalne ... 😀

lulu369
17. jún 2019

@rainbow82 ak ti vadí zvuk keď vŕta, tak ako už baby písali slúchadka do uší, ale ja si dám infekciu vždy (aj pri vrtani)

menoruze
21. aug 2020

@monca0021 co presne zadarmo? injekciu? mozem poprosiť bo odporúčanie?

Strana
z2