Zubári v Poľsku - priesvitné strojčeky
Ahojte, potrebovala by som radu ohľadom zubára v Poľsku. Máte s tým niekto skúsenosť? Akú?
Prepláca poisťovňa v Poľsku aj ten priesvitný, vyberateľný strojček?
Na Slovensku stojí približne 3000 €, a poisťovňa neprepláca nič – iba kovový.
Ďakujem.
Poistovna ti preplagi iba to, co by zaplatila na Slovensku- rtg, dentalnu, .....to je asi vsetko- nas to vyslo do 2000- poistovna nam dala 106e
@zuzinka888 Ďakujem na Slovensku preplácaju len ten kovy teda len niečo .My by sme chceli ten priesvitný hlavne kôli udržbe.A ten nepreplácaju.
@zuzinka888 Ďakujem na Slovensku preplácaju len ten kovy teda len niečo .My by sme chceli ten priesvitný hlavne kôli udržbe.A ten nepreplácaju.
@rebecka2015 o vhodnosti strojceka ci plastovy/ kovovy rozhoduje celustny ortoped- podla veku a giagnozy- ten plastovy treba nosit min22 hodin. Co pri detoch a ich castom jedeni je niekedy nemozne
@rebecka2015 ty budeš určovať lekárovi/ zubárovi ako ťa/tvoje dieťa liečiť? Máš zodpovedajúce vzdelanie? To kam sme dospeli....
@rebecka2015 preplacaju zlomok z fixneho aparátu, preto sme dcére vybrali foliovy aparát. Rozdiel v cene nie je veľký. Vstupné vyšetrenia a pod. mi poistovna preplatila.
@rebecka2015 ty budeš určovať lekárovi/ zubárovi ako ťa/tvoje dieťa liečiť? Máš zodpovedajúce vzdelanie? To kam sme dospeli....
@anonym_c28d50
@anonym_c28d50 No ja určite nebudem určovať.Aký strojček bude moje tieťa nosiť.Zúbár nám dal na výber plastový alebo kovový .
@anonym_c28d50
@rebecka2015 neodporúčam zubára v Poľsku.
Strojček musí nasadzovať čeľustný ortoped,nie zubár,okrem toho treba chodiť na pravidelné kontroly,a to nie že 1x do roka.

Poistovna ti preplagi iba to, co by zaplatila na Slovensku- rtg, dentalnu, .....to je asi vsetko- nas to vyslo do 2000- poistovna nam dala 106e