Zubná poradňa
skusme iný názov témy na detské zuby ale cloveka to prestaa bavit
Ahojte moj starsi synator ma problem s belostou zubkov..este ma mliecne a zacali sme pouzivat inu pastu a casom zuby zozltli a akoby stracali sklovinu ...ideme o dva tyzdne zubarke na prehliadku no desim sa co to mohlo sposobit:( a ako by sa to dalo napravit
@silvia27 ak tu malo byt na mna.. tak ze to sa vola pigmentácia.. PRECItate na nete.-ze surove jablcko pomaha na to.. ale ma to stale :/
@stanullka9 dobrý deň. Aj moja dcérka to ma aj na spodných a aj na vrchných. Zuby umývate stále a nie a nie zmiznúť. Má 2 roky. Co vám nato povedali u zubára, čím to je? Ďakujem
@milagros74 tiez budene dva nema vsetky zubky cize u zubara sme estw neboli ze to je zbytočné ;)
@stanullka9 ďakujem
@mireag prosím vás. Aj moja dcérka má také tmavé okolo. Zubov. Ako sa to da odstrániť ta pigmentacia? Neurobia sa z toho kazy?
@mamainprogress ahoj. Prepac ze ta otravujem,ale prosim ta co ti poradili na tie zubky? My mame to iste 😕😕 dakujem
@mamainprogress môžem sa spýtať ako ste nakoniec dopadli s tými zubkami? Gc tooth mousse ste neskúšali? Zevraj to je zázrak na zúbky..

@drzubok pisala som ti aj ip a chcem ta poprosit ci by si mi poradil...ak na toto forum uz nechodievas mas nejaku inu poradnu popripade mail?dakujem