icon

Zubná poradňa

drzubok
24. mar 2011

skusme iný názov témy na detské zuby ale cloveka to prestaa bavit

Strana
z14
nikisvord
19. jan 2014

@drzubok pisala som ti aj ip a chcem ta poprosit ci by si mi poradil...ak na toto forum uz nechodievas mas nejaku inu poradnu popripade mail?dakujem

vejinka
28. mar 2014

Ahojte moj starsi synator ma problem s belostou zubkov..este ma mliecne a zacali sme pouzivat inu pastu a casom zuby zozltli a akoby stracali sklovinu ...ideme o dva tyzdne zubarke na prehliadku no desim sa co to mohlo sposobit:( a ako by sa to dalo napravit

stanullka9
1. mar 2017

baby toto som nasla u maleho na dolných zubkach )( ma len18m mam to riešiť už so zubarom ci ako sa toho zbavit čistíme kazdy den zubky nechapem :(

silvia27
1. aug 2017

@mon77 ahoj. Dozvedela si sa prosím niečo o tých bielych fliačkoch u mesačného bábätká? Môj synčeka ma 9 mesiacov. Práve mu začali rásť horné jednotky. Ešte su von len pár milimetrov a sú na nich biele fliačky? Čím to je? Čo zmeniť v strave?

mon77
1. aug 2017

asi si chcela niekoho ineho osloviť 😉
@silvia27

stanullka9
1. aug 2017

@silvia27 ak tu malo byt na mna.. tak ze to sa vola pigmentácia.. PRECItate na nete.-ze surove jablcko pomaha na to.. ale ma to stale :/

milagros74
1. aug 2017

@stanullka9 dobrý deň. Aj moja dcérka to ma aj na spodných a aj na vrchných. Zuby umývate stále a nie a nie zmiznúť. Má 2 roky. Co vám nato povedali u zubára, čím to je? Ďakujem

stanullka9
2. aug 2017

@milagros74 tiez budene dva nema vsetky zubky cize u zubara sme estw neboli ze to je zbytočné ;)

silvia27
2. aug 2017

@stanullka9 ďakujem

milagros74
2. aug 2017

@mireag prosím vás. Aj moja dcérka má také tmavé okolo. Zubov. Ako sa to da odstrániť ta pigmentacia? Neurobia sa z toho kazy?

manky82
7. dec 2018

@mamainprogress ahoj. Prepac ze ta otravujem,ale prosim ta co ti poradili na tie zubky? My mame to iste 😕😕 dakujem

denie111
19. mar 2022

@mamainprogress môžem sa spýtať ako ste nakoniec dopadli s tými zubkami? Gc tooth mousse ste neskúšali? Zevraj to je zázrak na zúbky..

denie111
20. mar 2022

@drzubok dobrý den prajem vy ste zubár? Ak áno... Mohla by som sa niečo spýtať?

Strana
z14