Zubnú lekár pre nespolupracujúce 4-ročné dieťa.
Ahojte mamicky,mam takmer 4rocnku dcerku, ktora ma pokazene zubky..Nechce sa dat vysetrit,nie to este vyvrtat..Prosim Vas nepoznate nejakeho lekara alebo kliniku kde pracuju s takymito detmi,prip.s rajskym plynom a pod? najlepsie Ba,Tt. Byvame na zapadnom slovensku.
Dakujem
@1ivanka1 odporúčam www.adamzubnylekar.sk v Bratislave, s deťmi to vedia perfektne
@gabriela_obzerova za oblbovak a plyn 100 eur.oprava kazdeho zubu 36 eur a na konci inekcia prori bolesti 11 eur....lepsie ako uplna anesteza.lebo neplatis od hodiny....nas to vyslo okolo 260 eur. a to mu robila 6 zubov.2 predne mu nezapocitala lebo to islo velmi lahko vonku
@monikaduskova to robili v 1 den? Ja som teraz cvakla 120 e vo family dental care za nic (za hodinu).lebo mala dostala hysak
@gabriela_obzerova ano v jeden den...prisli sme na 12.00 a pred jednou sme uz boli na ceste domov.velmi rychlo vytrhlu 6 zubov a to mal uz len take pahyle...dlhsie trvalo kym sa ako tak spamatal z premedikacie co mu dali
@gabriela_obzerova prislo po nas aj take male 3 rocne dievcatko.to plakalo ale ako zacala posobit premedikacia a dali jej dychat ten plyn tak uplne bola ticho.lebo my sme boli vo vedlajsej miestnosti kym sa trochu preberie tak sme vsetko poculi.
@monikaduskova ahoj mozem sa spytat,chcel dýchať ten plyn v pohode ? A po uziti normálne v klude spolupracoval ?
@kelina ano. prilozili mu masku. povedali. ze bude chvilku pilot lietadla...spravili to velmi rychlo....oni su pridriemani vtedy. takze moze zubar v pohode robit
@monikaduskova bol tam anesteziolog ze ?
@kelina áno bol...najskor mu dali vypit premedikaciu a po 15 min ho zobrali
@monikaduskova cize mal aj sirup a potom mu prilozili masku ?
@kelina ano tak. najskor sirup a potom maska
@monikaduskova ahoj, prosim ta, za kolko sa dieta spamata z tej premedikacie? Mame na to ist a neviem ako naplanovatvcestu domov.
My ideme akurát so 4r do kidsmile v Bratislave, veľmi šikovna zubárka a sestrička tam boli, boli sme zatiaľ na prehliadke, dcérke sa páčilo, lebo predtým kde sme boli, mala hysak. Idú jej opravovať asi 2 zúbky, dohodli sme sa na premedikacii, príde ráno na 9tu na lacno a uvidime, ako na to zareaguje, lebo že výnimočne sa môže stať, že dieťa zareaguje opačne, že sa proste nedá absolútne ošetriť a chytí dáky záchvat, alebo ako to nazvať. Niečo vyše 100€ by to malo stať, už si nespomínam presne koľko mi vraveli. Keď sme sa bavili napríklad o narkoze, keby chceme zaplatiť anestéziológa, ten u nich stojí 400€, čo je dosť, potom sa tie ceny šplhajú fakt vysoko. Samotná prvá prehliadka stala 40€.
@travelllerka ahoj, kedy tam idete? Das potom vediet ako to prebehlo?
@margareta1379 až v apríli máme termín na tú opravu zubov. Aj keď dnes tam idem s mladšou, ale to len čisto prehliadka. Dám potom vedieť.
@margareta1379 no tak za 3 -4 hodiny...tam ešte čakáš kym sa preberie a potom môžeš ísť domov...len dosť doležite je asi tú krv z toho trhania vypluvať, lebo maly to nevypluval a to sa mu dostalo do brucha tak asi jeden a pol dňa zvracat tú krv, lebo ta je tazká....hlavne nedavat tazke jedla...inak som rada ze som mu to dala takto spravit, lebo on si absolutne nič nepamata....
@monikaduskova dakujem a neplakal pritom? Mojmu nemaju trhat, len opravovat, tak tam by snad nebolo krvi.
@margareta1379 nie vôbec...ani nevedel....on si podriemkaval
@margareta1379 tak máme dnes po tom, dali jej vypiť tu premedikaciu, vôbec to nebolo chutné, 1/3 vyplula. Ale zaucinkovalo jej to aj tak super, mala dobru náladu, pekne jej to opravili, bola riadne z toho opila 🙂 opravili jej 2 kazy asi za 5 min, na ďalšie 2 kazy je dali ďalší termín, čo sa mi zdá divné, prečo jej neurobili aj to, keď spolupracovala. Stalo to 160€ za tie 2kazy a premedikaciu. Len potom keď sme odchádzali, chcela sa ešte hrať, tak sa veľmi rozplakala, že ideme domov. Dlho plakala, ešte treba dávať pozor takú hodinku-dve, lebo stále je taká vláčna, mohla by padnúť a rozbiť si hlavu.
@travelllerka dakujem, ze si si spomenula a dala namahu. Budeme to musiet teda vymysliet, lebk domov mame daleko, ako ten cas potom vydrzime
@monikaduskova dobrý deň. Prosím Vás, ako dlho ste cakali na termín prosím? A spolupracujú aj s poisťovňami prosím?
@nanuska2488 my sme mali šťastie, za týždeň sme išli na prvú konzultáciu lebo sa im niekto odhlásil.
@nanuska2488 dobrý deň ,my sme boli v Dr .Martin v Bratislave a teda zažili sme aj úplnú narkózu a už aj premedikaciu. Viem, ze moje dieťa nespolupracuje,tak rovno keď sa objednávam tak aj hneď pýtam premedikaciu . Oni skúšajú najprv bez ale keď to nejde,dajú vypiť nápoj a podarilo sa nam opraviť zub. Ceny sú šialené,ale čo neurobím pre zdravé zuby 😁
nejake nove tipy prosim? BA
@kikus27 co je ta premedikacia prosim?
@ivkadracova - nejaký liek, ktorý dajú do nápoja,dieťa vypije nalačno a je malatne
@monikaduskova dobrý deň prosím Vás aká je to pani doktorka? Myslím meno ďakujem. A v len ona sa venuje detičkám odtiaľ zo Stomaholu? Boli ste s ňou spokojná? Môj malý to je hystericky plač za všetko aj umývanie vlasov, strihanie a podobne. Zuby už ani nevravím. Práve ho rozbolel zúbok, tak som z toho na nervy. Lebo nájsť pedostomatológa je umenie.
@zamcanka79 dobrý večer. Vôbec si nepamätám jej meno. Ale bola mladá. My sme tam boli pred 6 rokmi cca. Ale bola veľmi zlatá. Dali mu vypiť takú premedikáciu a potom v kresle už len plyn. Bol tam aj anestéziológ. Bolo to rýchlo spravené. Stálo to dosť peňazí ale bolo to to najlepšie čo som mohla spraviť.
@zamcanka79 no u nás je to tiež ťažké nájsť pedostomatológa a ešte takého čo to s deťmi vie. A náhodou táto pani zubárka je spolužiačka nášho zubára tak ten nám ju odporučil. My sme až zo Sliača šli do Nitry.

@monikaduskova prosim ako to je cenovo? Odpadnem? 😂