icon

Aká je rasa psa je na fotografii?

23. sep 2026

Vedeli by ste niekto čo je to za rasu?

Aká je rasa psa je na fotografii?
anonym_a34d8d
•
23. sep 2026

Belgický ovčiak ak sa nemýlim

anonym_4edbfd
•
23. sep 2026
@anonym_a34d8d

Belgický ovčiak ak sa nemýlim

@anonym_a34d8d belgicak je červený, toto vyzerá na nemeckeho ovčiaka

stellarstar
•
23. sep 2026

Malinois, belgický ovčiak 😍

anonym_a2ce90
•
23. sep 2026

Sorry ale podľa tej foto to môže byť ,,hocčo,, aj mix dvoch plemien

autor
•
23. sep 2026
@anonym_4edbfd

@anonym_4edbfd na nemeckého nemá velmi široké uši?🤭😁

lindusss2016
•
23. sep 2026
@anonym_4edbfd

@anonym_4edbfd belgicky ma tiez rozne "odrody". Ak sa nemylim, tak styri.

lindusss2016
•
23. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_4edbfd na nemeckého nemá velmi široké uši?🤭😁

@anonym_autor zla fotka, ale za mna mix

anonym_116603
•
23. sep 2026

Co tak sa opytat toho na fb kto pridal jeho fotku? On/ona urcite bude vediet 😂 Z toho uhlu to moze byt aj krizenec NO a malinoisa. My tu nemame vestecku gulu

anonym_7122cb
•
23. sep 2026

nemecky ovciak

colsami
•
23. sep 2026

Toto vobec nie je belgicak 🙂
Je to nemecky ovciak, ci uz s PP alebo bez je otazne. A podla vsetkeho je to mlade zvieratko v raste, preto je taky "nesumerny" a aj usaty 🙂

autor
•
23. sep 2026
@anonym_116603

Co tak sa opytat toho na fb kto pridal jeho fotku? On/ona urcite bude vediet 😂 Z toho uhlu to moze byt aj krizenec NO a malinoisa. My tu nemame vestecku gulu

@anonym_116603 kupila kamarátka bez PP a vraveli že je nemecký ale sa im nepozdáva že je čisto krvná,lebo od decembra sa dosť zmenila a začína sa nepodobať na nemeckého

anonym_253c83
•
23. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_116603 kupila kamarátka bez PP a vraveli že je nemecký ale sa im nepozdáva že je čisto krvná,lebo od decembra sa dosť zmenila a začína sa nepodobať na nemeckého

@anonym_autor Kedze bez PP tak ma bastardika uvidi co z toho vyrastie

wolf_
•
23. sep 2026

Milý ušatý havko 🙂
Ale čistokrvný bez PP veru nie.

anonym_116603
•
23. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bez pp nikdy pes nie je cistokrvny existuju dna testy a z nich sa zisti co vsetko ma v sebe.

autor
•
23. sep 2026
@colsami

Toto vobec nie je belgicak 🙂
Je to nemecky ovciak, ci uz s PP alebo bez je otazne. A podla vsetkeho je to mlade zvieratko v raste, preto je taky "nesumerny" a aj usaty 🙂

@colsami bude mať rok v decembri

anonym_5d53cd
•
23. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kamarátka podporila množiareň.Gratulujem

2691
•
Včera o 18:28

@anonym_autor koľko za ňu zaplatila?

autor
•
Včera o 19:56
@2691

@anonym_autor koľko za ňu zaplatila?

@2691 sa mi zdá že 350

colsami
•
Včera o 20:02
@anonym_autor

@2691 sa mi zdá že 350

@anonym_autor ved za tolko kupi uz aj NO z chs 🙂 Skoda ze to trosku nepremyslela, ale nevadi, ved hadam bude psika mat rada 🙂

2691
•
Dnes o 09:52
@anonym_autor

@2691 sa mi zdá že 350

@anonym_autor no, je to dosť.....ale fenka je milá .Opýtala by som sa na radu odborníka, napríklad na výstave psov.Byva v Nitre pravidelne. Ak by nebola prava , išla by som za majiteľom a reklamovala by som cenu.Ak by si ju chcela na chov šteniatok a nebola by čistá rasa, to by bol problém.

anonym_8e3de5
•
Dnes o 10:18
@2691

@anonym_autor no, je to dosť.....ale fenka je milá .Opýtala by som sa na radu odborníka, napríklad na výstave psov.Byva v Nitre pravidelne. Ak by nebola prava , išla by som za majiteľom a reklamovala by som cenu.Ak by si ju chcela na chov šteniatok a nebola by čistá rasa, to by bol problém.

@2691 to takto nefunguje 🙂
Akonahle suka nema vypis predkov - rodokmen, nie je cistokrvna. A akoze na zaklade coho ma reklamovat cenu? Ved s nou suhlasila, kupila ju dobrovolne. Nikto jej nedrzal pistol pri hlave. Nehovoriac o tom, ze "reklamovat" sa daju urcite veci a niekedy, prave ale na zaklade kupnej zmluvy z riadneho chovu, chovatelskej stanice. S nikym, kto jej predal "nejake" stena "len tak" nic nezmoze a nikto sa s nou bavit nebude. Ved dotycna vedela do coho ide a co kupuje, a dobrovolne a slobodne sa rozhodla pre stena od "hockoho" a nie cistokrvne z chovatelskej stanice.
S tymto, co pises, vobec nepochodi 🙂

lindusss2016
•
Dnes o 12:38
@2691

@2691 ak by ju chcela na chov, mala by mat predosvsetkym PP, aby mohla chodit na vystavy a ziskala by podmienky na uchovnenie sucky. Takto ju moze pouzit iba ak na mnozenie...

zuzubb007
•
Dnes o 12:45

Veď na prvý pohľad vidno, že je to mixnuté bez papierov nieje v živote pes čistokrvný , takéto rozprávky môžu rozprávať, tomu čo vidí psa prvýkrát

tilly
•
Dnes o 13:49

Holandský ovčiak (dutch shepperd), možno mix s ním

autor
•
Dnes o 21:07
@tilly

Holandský ovčiak (dutch shepperd), možno mix s ním

@tilly to som o takom ani nepočula, no fakt akokeby s nemeckym mix,to sedí vyzorovo