Ako efektívne vyriešiť problémy s pĺznutím psa?
Zdravim , aka pomocna je najúčinejšia na odchlpenie psa ? Moj pes púšta vela chlpov a neviem čo s tým robit tak ho chcem aspon vyčesať aby tolko nepúšťal . Vďaka za odpoveď
@viktor_1 pravidelný grooming. My chodíme s našim každý mesiac, oni ho odchlpia
Furminator skus
Typ srste? Na kazdu mas nieco ine ked ma kratsiu ako napr doberman, fr.buldocek, vizla.. tak Zooro kefa je najlepsia ak ma dlhsiu srst Nemecky obciak, Belgicky ovciak, Husky... tak Furminator. Ale mne dobre kedysi posluzila aj obycajna kefa z Pepca za par €, vycesavam kazdy den max kazdy druhy.
Nám najviac pomohla kombinácia vyčesávania s rukavicou na pĺznucu srsť (ideálne vonku), doplnenie lososového oleja do stravy pre zlepšenie kvality srsti a doma sme nasadili pohotové vysávanie lebo keď už pĺzne, chlpom sa doma úplne nevyhneš. Nám neskutočne ušetril nervy tyčový vysávač ETA Terier, ktorý má špeciálnu kefu na chlpy. Nemusím vyťahovať veľký káblový vysávač, len prebehnem gauč a podlahu za minútku každý deň a je pokoj.
Nám najviac pomohla kombinácia vyčesávania s rukavicou na pĺznucu srsť (ideálne vonku), doplnenie lososového oleja do stravy pre zlepšenie kvality srsti a doma sme nasadili pohotové vysávanie lebo keď už pĺzne, chlpom sa doma úplne nevyhneš. Nám neskutočne ušetril nervy tyčový vysávač ETA Terier, ktorý má špeciálnu kefu na chlpy. Nemusím vyťahovať veľký káblový vysávač, len prebehnem gauč a podlahu za minútku každý deň a je pokoj.
@urshullita6541 Ten máme tiež a za mňa je úplne najlepšia tá sada na srsť. Sú tam tri rôzne kefy a psa s nimi môžeš rovno vyčesávať, jedna je dokonca na podsadu. Je to skvelé! A čím viac chlpov dostanem zo psa rovno pri česaní, tým menej ich potom riešim po celom dome 😂

Česanie?