icon

Ako originálne pomenovať chovateľskú stanicu psov?

7. apr 2026

Ahoj, skôr len taká oddychová téma.., aké meno by ste dali svojej chovateľskej stanici psíkov, aby nevystihovalo konkrétne plemeno, ale skôr univerzálne. Mňa nenapadá nič originálne a čas ma už tlačí 🙈 potrebujem až 6 názvov.

Strana
z2
betulinka1
7. apr 2026

@anonym_autor ak mas zaujimave priezvisko Skus take. Pripadne prelož ho do ANJ, latinčiny. Ak chces aj zahraničný trh, vyhni sa slovám, kde je mäkčeň, dlžen.

alison11
7. apr 2026

Dogshause 🙂
Psímiláčikovia
alebo podľa priezviska vášho ako vyššie píšu

anonym_22d579
7. apr 2026

Kovacova dog Smile house (Kovacova akože priezvisko)

anonym_3a76c4
7. apr 2026

SilverPaw
RoyalMuzzle
NobleTail
VelvetPaws
CrownCanis
WildAura
MoonBark
SilentValley
WolfSpirit
HappyTails
SweetPaws
GoldenFriend
LoyalHearts
PureCompanion
PodTatramiDogs
SlovakSpirit
CarpathianPaws
TatranWolf
DanubeDogs

anonym_22d579
7. apr 2026
@anonym_3a76c4

SilverPaw
RoyalMuzzle
NobleTail
VelvetPaws
CrownCanis
WildAura
MoonBark
SilentValley
WolfSpirit
HappyTails
SweetPaws
GoldenFriend
LoyalHearts
PureCompanion
PodTatramiDogs
SlovakSpirit
CarpathianPaws
TatranWolf
DanubeDogs

@anonym_3a76c4 AI tvrdo pracovala, ale nech mi vysvetli čo má ticha dolina spoločne so psami

anonym_3a76c4
7. apr 2026
@anonym_22d579

@anonym_3a76c4 AI tvrdo pracovala, ale nech mi vysvetli čo má ticha dolina spoločne so psami

@anonym_22d579 To co akykolvek iny nazov. Napriklad Snow White Beauty. Angel of the Dreams. Ziaden suvis.

denda123
7. apr 2026

@anonym_autor Chlpáčik... Maznáčik...😉

anonym_d31bd5
7. apr 2026

parlament.

pimpa12
7. apr 2026

@anonym_autor U veselej labky, Havkáčik

larsen
7. apr 2026

Psia duša alebo Psí život 🙂

anonym_2408c7
7. apr 2026
@anonym_22d579

@anonym_22d579 ale takéto názvy sú bežne, viem, ze známa mala chovku s nazvom z Povadskej roviny, my sme mali psa z CHS z Kačabaru 🙈😀

reela
7. apr 2026

Množka

rozculena
7. apr 2026
@anonym_22d579

@anonym_22d579 veď nie je žiadny zákon,aby to malo súvis so psami.prečo by malo? kľudne sa to môže volať Modrá nezábudka.A pes bude Baddy z Modrej nezábudky.To nemusí mať nič spoločné so psom.Môj pes bol Dolly z Netopýrku.Absolútne som sa nad tým nepozastavovala

anonym_22d579
7. apr 2026
@rozculena

@anonym_22d579 veď nie je žiadny zákon,aby to malo súvis so psami.prečo by malo? kľudne sa to môže volať Modrá nezábudka.A pes bude Baddy z Modrej nezábudky.To nemusí mať nič spoločné so psom.Môj pes bol Dolly z Netopýrku.Absolútne som sa nad tým nepozastavovala

@rozculena s tebou musí byt velka sranda

autor
7. apr 2026

Dievčatá ďakujem… 😊 nie nemusí to mať nič spoločné so psom. Môže to byť aj “šastie z Dolnej Nitry” alebo “Láska zo Spiša”

zuzitko74
7. apr 2026

Canis fidelis (verný pes), alebo Amicus fidelis (verný priateľ).

anonym_38bfba
7. apr 2026
@reela

Množka

@reela ty si dobre udreta,mnozka.Vies vobec ty inteligent co je chovna stanica?

reela
7. apr 2026
@anonym_38bfba

@reela ty si dobre udreta,mnozka.Vies vobec ty inteligent co je chovna stanica?

@anonym_38bfba /s

anonym_29feed
7. apr 2026

Hunate darceky
Chlpate klbka
Ceresnicky od Evicky

muchotrafka298
7. apr 2026

Vyhni sa slovenskym nazvom, hlavne takym, ktore nie su na prvy pohlad zrozumitelne aj cudzincom. Lebo ak chces chovat a predavat psy, tak potom musis ratat s tym, ze to budu mozno brat aj cudzinci. A ti tazko budu vyslovovat "Ceresnicky od Evicky" alebo "Hunate darceky".

colsami
7. apr 2026

Ahoj, nezabudni si nazvy overit v zozname FCI na oficialnej stranke chovatelskych stanic, nech Ti zbytocne nevratia ziadost, ked tak 😊

ivicatolic
7. apr 2026

@anonym_autor hafanko, bundášik, veľká packa, ňufáčik, labkáči, šup do brlôžka......😊👍

autor
7. apr 2026
@colsami

Ahoj, nezabudni si nazvy overit v zozname FCI na oficialnej stranke chovatelskych stanic, nech Ti zbytocne nevratia ziadost, ked tak 😊

@colsami áno, asi preto pýtajú až 6 názvov, ak by sa nejaké zhodovali alebo by boli podobné, nech majú z čoho vybrať.

autor
7. apr 2026
@ivicatolic

@anonym_autor hafanko, bundášik, veľká packa, ňufáčik, labkáči, šup do brlôžka......😊👍

@ivicatolic veľmi milé..🥰 ale skôr rozmýšľam nad niečím takým ako písala zuzitko74 lebo kryť budeme v zahraničí, u nás nemáme takých psíkov ako potrebujeme, tak asi by bolo lepšie niečo anglicky, francúzky ( pôvod plemena ) alebo latinsky..

anonym_7e15a4
7. apr 2026

Fleur de Bully (Buldočí kvet)
Bat Ear Beauty (Krása netopierích uší)
Chubby Charm (Bacuľaté kúzlo)
Silk Wrinkle (Hodvábna vráska)

colsami
8. apr 2026
@anonym_autor

@colsami áno, asi preto pýtajú až 6 názvov, ak by sa nejaké zhodovali alebo by boli podobné, nech majú z čoho vybrať.

@anonym_autor ano, ale uz som zazila aj ze vratili 6 nazvov (co boli podobne, nie zhodujuce sa) takze len radim v dobrom dat si na to pozor 👍

anonym_18932d
8. apr 2026
@anonym_autor

@ivicatolic veľmi milé..🥰 ale skôr rozmýšľam nad niečím takým ako písala zuzitko74 lebo kryť budeme v zahraničí, u nás nemáme takých psíkov ako potrebujeme, tak asi by bolo lepšie niečo anglicky, francúzky ( pôvod plemena ) alebo latinsky..

@anonym_autor o aké plemeno ide?
Podľa mna podstatný detail, pretože napríklad ak ide o kráľovského pudla ktorý je už na prvý pohľad vznešený elegantný pes dala by som napríklad Royal French Grace alebo Grand aristocrat majesty niečo na tento ,,grand štýl” ale ak ide napríklad o Bordeauxskú dogu tam by som volila iný typ, niečo so silou, masívnosťou ako je Iron heart …. proste aspoň nejaký záchytný bod toho plemena lebo je blbosť použiť Fluffy clouds alebo white cotton na CHS s krátkosrstých francúzskym buldockom či vyššie spomínanou dogou

autor
8. apr 2026
@colsami

@anonym_autor ano, ale uz som zazila aj ze vratili 6 nazvov (co boli podobne, nie zhodujuce sa) takze len radim v dobrom dat si na to pozor 👍

@colsami ďakujem 😊 tak si dám pozor aj na to, aby neboli podobné..

autor
8. apr 2026
@anonym_18932d

@anonym_autor o aké plemeno ide?
Podľa mna podstatný detail, pretože napríklad ak ide o kráľovského pudla ktorý je už na prvý pohľad vznešený elegantný pes dala by som napríklad Royal French Grace alebo Grand aristocrat majesty niečo na tento ,,grand štýl” ale ak ide napríklad o Bordeauxskú dogu tam by som volila iný typ, niečo so silou, masívnosťou ako je Iron heart …. proste aspoň nejaký záchytný bod toho plemena lebo je blbosť použiť Fluffy clouds alebo white cotton na CHS s krátkosrstých francúzskym buldockom či vyššie spomínanou dogou

@anonym_18932d áno, ide o pudla 😊

autor
8. apr 2026
@anonym_7e15a4

Fleur de Bully (Buldočí kvet)
Bat Ear Beauty (Krása netopierích uší)
Chubby Charm (Bacuľaté kúzlo)
Silk Wrinkle (Hodvábna vráska)

@anonym_7e15a4 krása netopierích uší 🥰 to je perfektné.. keby som mala plemeno s uškami hore, určite by som ho dala

Strana
z2