icon

Akú veľkosť ostnatého obojku zvoliť pre psa?

Dnes o 12:15

Akú správnu veľkosť zvoliť pre ostnatý obojok pre psa? Ide na výcvik k trénerovi a kázal nám zabezpečiť. Ďakujem

zojazoja
Dnes o 12:39

@anonym_autor isto ostnaty? nie nahodou stahovaci retiazkový? a pre akeho psa? yorkshira? Nemeckú dogu? pol ročného? 6ročného?

autor
Dnes o 12:41
@zojazoja

@anonym_autor isto ostnaty? nie nahodou stahovaci retiazkový? a pre akeho psa? yorkshira? Nemeckú dogu? pol ročného? 6ročného?

@zojazoja ano ostnatý. Sťahovací má. Pre 8 mesačného rotvajlera.

tundra
Dnes o 12:44

@anonym_autor najdi si druheho vycvikara.
Ostnaty obojok, sa pouziva, pri tazko zvladnutelnych psoch,ked zlyhaju, vsetky dostupne vycvikove metody.

autor
Dnes o 12:46
@tundra

@anonym_autor najdi si druheho vycvikara.
Ostnaty obojok, sa pouziva, pri tazko zvladnutelnych psoch,ked zlyhaju, vsetky dostupne vycvikove metody.

@tundra nepotrebujem hľadať iného. Je extrémne reaktívny a toto nieje ani zďaleka náš prvý vycvikár.

zojazoja
Dnes o 12:53

@anonym_autor a to ideš kupovať cez internet obojok ci niekde v obchode osobne? Ved ako si kupovala obojky, ktoré ma?

autor
Dnes o 13:00
@zojazoja

@anonym_autor a to ideš kupovať cez internet obojok ci niekde v obchode osobne? Ved ako si kupovala obojky, ktoré ma?

@zojazoja ano chcem objednať cez net. Obojky mi prišli od chovateľa. Len viem že sa má ostnatý merať nejako inak, taká a radšej chcem poradiť

anonym_ddd156
Dnes o 13:12

Spýtaj sa najlepšie trénera

autor
Dnes o 13:39
@anonym_ddd156

Spýtaj sa najlepšie trénera

@anonym_ddd156 ten je na dovolenke a ja obojok potrebujem zabezpečiť teraz 😄

zojazoja
Dnes o 13:44

@anonym_autor normálne odmerat psovi krk( nájdi na webe ako správne sa meria krk). Výber si web, z ktoreho chceš kúpiť obojok a oni majú na webe poradenstvom pri výbere obojku a tam sa porad s nimi.

anonym_31dea6
Dnes o 14:32

Ved odmeraj krk a podla toho objednaj obojok, pri kazdom obojku mas rozmery. My nemame odkial vediet aky rozmer krku ma tvoj pes, ty ho mas doma.