icon

Čo dávate psovi na artritídu?

Včera o 18:25

Nášmu psovi veterinár potvrdil artritídu, má už 11 rokov a najhoršie je to pri vstávaní alebo po dlhšom ležaní. Spomínal aj kĺbovú výživu, len je toho na výber strašne veľa...

Máte niečo overené? Lieky a ďalší postup samozrejme riešime s veterinárom, ide mi skôr o konkrétny doplnok, ktorý sa vám osvedčil. Ďakujem.

anonym_99cfa5
Včera o 18:26

2x do roka injekcie Hyaluronan 1x do tyzdna 5 davok v jednej kure a ako vyzivu Aptus Apto Flex ale najdolezitejsie su injekcie.

dorizzz
Včera o 18:38

Ahoj mam 10rocneho, zatial davame Canvit Chondro Mobility denne aj 3tablety.. zatial vcelku ok skusenost.. ale akonahle nedam tak samozrejme bolesti sa vratia.. to je take iste ako u ludi..

anonym_7cfa79
Včera o 18:42

Sused daval svojmu psovi klasickú domácu želatínu v prášku. Zamiešal s vodou a tak dával psovi. Jeho pes bol starší ako tvoj a celkom mu to že vraj pomohlo

anonym_6a295c
Včera o 18:49

@anonym_autor my nic,a tvojmu uz tiez nic nepomoze,je to uz dedko.

matula77
Včera o 19:17

Librelu a pomahalo to, kocuriovi som davala macaci ekvivalent tychto injekcii - Solensiu a tiez mu to velmi pomahalo

zojazoja
Včera o 19:24

Alavis Canabiflex CBD. Odvtedy jak vymeneny pes. Krivanie prestalo, omnoho lepšie vstáva. Doporučila mi to fyzioterapeutka a zároveň veterinarka.

biba_18
Včera o 20:27

a pán doktor nepovedal čo máš kúpiť? my sme dávali čo nám dal vet…